Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Techwood TCP-750 pannkoogimasin

Techwood TCP-750 pannkoogimasin
Pole laos
  • 39.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13.33 €
Kaubamärgid Techwood
Kauba ID: 1463219
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Techwood TCP-750: väike seade, suured võimalused

Techwood TCP-750 ei ole lihtsalt köögiseade, vaid ka kulinaarse loovuse võti. Selle võime valmistada lühikese ajaga kuni viis minipannkooki koos mugava mittenakkuva katte ja kompaktse disainiga eristab seda teistest turul olevatest seadmetest. Tundke selle ainulaadse seadmega kokkamisrõõmu ja vaadake, kuidas see muudab teie igapäevase hommikusöögi maitsete ja lõbususe seikluseks. Täiustage oma hommikut Techwood TCP-750 abil ja laske end sukelduda pannkookide valmistamise võlu!

Techwood/TCP-750/1

5 minipannkooki korraga

Tere tulemast kulinaarsete naudingute maale, kus pannkoogivalmistaja Techwood TCP-750 abil saavad teoks teie hommikusöögi unistused. Nüüdsest ei pea sa enam taluma üksluiseid hommikuid, sest selle särava köögiabilisega valmib sul hetkega kuni viis maitsvat minipannkooki. Kujutage ette, milliste maitsvate ja loominguliste kombinatsioonidega saate oma lähedasi üllatada. Olgu tegemist kiire tööpäeva või laisk pühapäevaga, Techwood TCP-750 on võti kulinaarsesse taevasse, mis muudab iga hommiku eriliseks.

Techwood/TCP-750/2

Uskumatu praadimine ja lihtne puhastamine

Sukelduge probleemivaba toiduvalmistamise naudingutesse Techwoodi eksklusiivse TCP-750 mittenakkuva kattega. Jälgige, kuidas pannkoogitainas kerge vaevata laiali valgub, jättes täiuslikult küpsed pannkoogid, mis tulevad masinast kergesti lahti, jätmata kleepuvaid jääke. Kogege pannkookide pingutuseta ümberpööramise naudingut ja veenduge, et te ei pea enam kunagi tegelema taigna kleepumise või rebimisega. Ja parim osa? Koristamine on lapsemäng! Mittenakkuva kate minimeerib jääkide tekkimist, nii et piisab ühest pühkimispuhastusest, et seade oleks järgmiseks praadimiseks taas valmis, andes teile rohkem aega pannkookide nautimiseks ja vähem aega puhastamiseks.

Techwood/TCP-750/3

Stiilne ja elegantne disain

Techwood TCP-750 kavandati funktsionaalsust ja esteetikat silmas pidades. Selle klanitud 25 cm läbimõõt sobib ideaalselt igale köögilauale, säästes väärtuslikku ruumi ja kiirgades elegantsi. Mugav sisse/välja lüliti annab teile täieliku kontrolli pannkoogiküpsetusprotsessi üle, tagades iga kord täpsed ja ühtlased tulemused. See 220-240 V~ 50 Hz toiteallikas ja võimsa 700 W mootoriga pannkoogiküpsetaja tagab kiire ja tõhusa töö kvaliteedis järeleandmisi tegemata. Vaadake ise, kui lihtsalt ja elegantselt aitab Techwood TCP-750 teil hommikusööki valmistada ja annab teile igal hommikul unustamatu kogemuse.

Techwood/TCP-750/4
Bränd Techwood
Mudel TCP-750
Katmine Mittekleepuv
Kogu seadme läbimõõt 25 cm
Toiteallikas 220–240 V~ 50 Hz
Võimsus 700 W

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles