Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Techwood TBQ-816 lauagrill

Techwood TBQ-816 lauagrill
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Techwood
Kauba ID: 1463213
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Lauapealne elektrigrill Techwood TBQ-816.

Avastage TBQ-816 grilliga maitse uus mõõde ja revolutsiooniline lahendus tervisliku toidu austajatele. Suur grillpind võimaldab valmistada maitsvaid toite kogu perele. Reguleeritav rest annab teile täieliku kontrolli oma grillimiskogemuse üle. Nutikas disain koos eemaldatava küttekeha ja rasvakogumisanumaga muudab grillimise mugavaks, tervislikumaks ja hügieenilisemaks. 2000 W võimsus tagab kiire ja ühtlase toiduvalmistamise ning roogade maitse ja aroom rõõmustavad iga gurmaani. Techwood TBQ-816 on asendamatu abiline köögis, garanteerides meeldivad hetked lähedastega ja hoolitsedes oma tervise eest. Proovige seda juba täna ja avastage uusi kulinaarseid elamusi!

Techwood/TBQ-816/1

Erakordselt suur grillimispind

Techwood TBQ-816 on loodud maksimaalse efektiivsuse saavutamiseks. Sellel on suur praepann, mis muudab pere ja sõprade toitude valmistamise lihtsaks. Tänu võimalusele asetada see otse lauale, saate nautida koos grillimist ilma, et peaksite oma portsjonit liiga kaua ootama, vältides samal ajal juba jahtunud toidu söömist. Tänu võimalusele reguleerida resti kahele erinevale kõrgusele on teil täielik kontroll oma grillimiskogemuse üle. Olenemata sellest, kas valmistate mahlast praadi või pehmeid köögivilju, reguleerige grilli seadeid vastavalt oma maitse-eelistustele.

Techwood/TBQ-816/2

Reguleeritav võre 2 kõrgusel.

Meie grill on loodud teie mugavust silmas pidades. Sellel on mugav sisse/välja lüliti koos toitejuhtimispuldi ja LED-indikaatoriga, mis hoiavad teid seadme tööga kursis. Lisaks on grillil eemaldatav kütteelement ning nõudepesumasinas pestav tilkumisalus ja rest, mis muudab koristamise imelihtsaks. Klientide tervisest hoolimine on meie jaoks prioriteet. Seetõttu on meie Techwood TBQ-816 grill varustatud spetsiaalse anumaga, mis kogub grillimise ajal liigse rasva. See nutikas süsteem mitte ainult ei paranda toidu maitset, vaid muudab ka toiduvalmistamise ohutumaks ja hügieenilisemaks.

Techwood/TBQ-816/3

Mugav ja läbimõeldud disain

Techwood TBQ-816 pole mitte ainult mugav ja funktsionaalne, vaid ka äärmiselt tõhus. 2000 W võimsusega ja 230 V~ 50 Hz toitejuhtmega saavutab grill kiireks ja ühtlaseks küpsetamiseks soovitud temperatuuri. Elektrigrill Techwood TBQ-816 on asendamatu abivahend tervisliku ja maitsva toidu austajatele. Proovige seda juba täna ja veetke imelisi hetki oma lähedastega, nautides samal ajal oma lemmikroogasid, muretsemata suitsu või liigse rasva pärast. Techwood TBQ-816 – toiduvalmistamine, mis pakub rõõmu ja hoolib teie tervisest.

Techwood/TBQ-816/4

Bränd Techwood
Mudel TBK-816
Toiteallikas 230 V~ 50 Hz
Võimsus 2000 W
Lisafunktsioonid Suur pann, suitsuvaba grill, rest ja küpsetusplaat on nõudepesumasinas pestavad, eemaldatav kütteelement, 2 kõrguse reguleerimist, rasvamahuti

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles