Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Technics EAH-A800 kõrvaklapid Juhtmega ja juhtmeta peapael Kõned / muusika USB Type-C Bluetooth must

Technics EAH-A800 kõrvaklapid Juhtmega ja juhtmeta peapael Kõned / muusika USB Type-C Bluetooth must
Laos
  • 329.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 110 €
Kaubamärgid Technics
Kauba ID: 1774005
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Suurepärane pärand.
Nautige ülimat heli.
Technicsi legendaarse helikvaliteeti toetavad kõrvaklapid EAH-A800 pakuvad suurepärast heli, erakordset kõrvapealset mugavust ja säravat kõneselgust kodus, tööl ja reisil. Laske mugavates kõrvaklappides valla tõeline ülitäpse helikogemus.

Kuulake iga detaili
Selge, kaasahaarav helikogemus koos ulatuse ja sügavuse tunnetusega. PEEK/polüuretaanist 3-kihilise diafragma 40 mm draiver võimaldab teil kaotada sujuvad, üksikasjalikud esiletõstmised ja bassi. LDAC™ kõrge eraldusvõimega juhtmevaba heli kompromissitu helikvaliteedi tagamiseks.

Rääkige Clarityga
8 erineva mikrofoni ja täiustatud tuulemüra vähendamisega edastab EAH-A800 teie häält iga kõne ajal selgelt; 4 Mic Beamforming ja Mürasummutustehnoloogia isoleerib ja võimendab sõnu, minimeerides samal ajal ümbritsevat müra.

Sukelduge helisse
Tööstusharu juhtiva mürasummutusega ühendab EAH-A800 Dual Hybrid edasi- ja tagasisidemürasummutuse analoog- ja digitaaltöötlusega, et kuulata kõikehõlmavalt.

Mugavus sobib igaks liigutuseks
See on loodud istuma mugavalt kõrva kohal polsterdatud ülipehmete kõrvapatjadega, mis jaotavad ühtlaselt survet, et tagada stabiilne sobivus, ning peapael, mis vähendab survet kogu peas.

Kontrollige ümbritsevat heli

Läbipaistev režiim
Läbipaistev režiim jäädvustab kõikehõlmavalt hääli ja muid ümbritsevaid helisid, mis annab loomulikuma heli, mis sarnaneb kõrvaklappide mittekandmisele. Jäädvustab laia helivahemikku madalatest kuni kõrgete sagedusteni.

Tähelepanu režiim
Tähelepanurežiim vähendab soovimatut välismüra, et oleks lihtsam inimeste hääli kuulda. See on ideaalne, kui teil on vaja kuulda lennujaama teateid jne.

Isikupärastanud teie heli kogu päeva kandmiseks

Rakendus Technics Audio Connect
Uus rakendus Technics Audio Connect muudab sidumise lihtsaks, aitab kohandada mürasummutuse ja helirežiimi sätteid teie täpsetele spetsifikatsioonidele.

Valdkonnas juhtiv pikk aku tööiga
Kui ANC on sisse lülitatud, saate ühe laadimisega kuni 50 tundi, 15-minutilise kiirlaadimisega 10 tundi taasesitust; Kulumisandur automaatseks väljalülitamiseks; volditakse kergesti kokku, et panna kompaktsesse kandekotti.

Sujuv seadmete vahetamine mitmepunktilise sidumisega

Mitmepunktiline sidumine võimaldab teil olla samaaegselt ühendatud kahe Bluetooth®-seadmega. Uusima püsivara värskendusega on LDAC-ühendused lubatud ka mitmepunktilise sidumise jaoks.

Kui saate arvutis videot vaadates nutitelefonis kõne, võite alustada rääkimist, ilma et peaksite käsitsi nutitelefoni ja arvuti vahel ümber lülituma.

Kui nutitelefoniga kõne lõppeb, ei pea te käsitsi tagasi lülituma teisele muusika- või videoesituse seadmele.

Mitme sidumine
Mitmiksidumine ühildub Bluetooth®-tehnoloogia uusima versiooniga (ver. 5.2) ja seda saab kasutada kuni 10 seadmega.

Taasesituse anduri kandmine
Kui kõrvaklapid peast eemaldatakse, peatub muusika. Kui need 60 sekundi jooksul tagasi pähe asetatakse, jätkub muusika. Mugav, sujuv töö.

Hääleabilised
Saate käivitada nutitelefoni häälfunktsiooni, et valida muusikat, reguleerida helitugevust ja teha oma häälega telefonikõnesid.

8 Suure jõudlusega MEMS-mikrofonid Technics EAH-A800. Toote tüüp: Kõrvaklapid. Ühenduvustehnoloogia: juhtmega ja traadita, Bluetooth. Soovitatav kasutus: kõned/muusika. Kõrvaklappide sagedus: 4 - 40000 Hz. Juhtmevaba leviala: 10 m. Kaabli pikkus: 1 m. Kaal: 298 g. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles