Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Team Group T-FORCE VULCAN mälumoodul 32 GB 2 x 16 GB DDR5 5600 MHz

  • 151.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 50.66 €
Kaubamärgid Team Group
Kauba ID: 1877306
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Stiilne disain
T-FORCE VULCAN DDR5 jaoks on TEAMGROUP võtnud kasutusele suurepärase voolujoonelise disaini, millel on mitme nurga ja üldise kontuuriga visuaalne esteetika ja VULCAN DDR5 ainulaadsete funktsioonide esitlemine, pakkudes elegantset OC-mängumälu, mis pakub võimsat jõudlust.

Tugevdatud struktuur
VULCAN DDR5 on vormitud ühest alumiiniumisulamist plokist stantsimise teel ja ülemine struktuur on kinnitatud klõpskinnitusega.

Parem jahutus
TEAMGROUP kasutab jahutusribi ja mälu vahelise haardumise tugevdamiseks professionaalse kvaliteediga soojusjuhtivat räni. Räni võimaldab ka uskumatut jahutamist, kuna see kannab soojust kiiresti ülevalt alla, tagades mälu püsimise optimaalsel töötemperatuuril.

Toetab Intel XMP3.0 ühe klõpsuga kiirendamiseks
Toetab uusimat Inteli XMP3.0 ja ühe klõpsuga kiirendamise tehnoloogiat; kasutajad saavad ühe klõpsuga kogeda ülikiire kiirendamise kiirust.

Tugevdatud PMIC jahutuskonstruktsioon
VULCAN DDR5 on varustatud professionaalse soojusjuhtiva räniga, mis muudab PMIC jahutusdisaini tõhusamaks ja stabiilsemaks PMIC-i toimimiseks.

Toitehalduse IC-d (PMIC), mis on varustatud stabiilseks ja tõhusaks toitekasutuseks
VULCAN DDR5 mälu on varustatud PMIC-ga, mis minimeerib mürahäireid, tagades stabiilse ja tõhusa toitejaotuse kõigi komponentide vahel kiire ja usaldusväärse toiteallika jaoks.

Sisseehitatud ECC stabiilse süsteemi jaoks
VULCAN DDR5 mälu toetab sisseehitatud ECC-d, mis pakub veaparandust ja -tuvastust, et tagada, et süsteemi stabiilsus ei kahjustaks jõudlust.

Kvaliteetsed IC-d, mis on valitud stabiilsuse ja töökindluse tagamiseks
TEAMGROUP on valinud kvaliteetse IC-vormingu, mis on läbinud põhjaliku ühilduvuse ja töökindluse testimise, et tagada OC-mängumälu, mis tagab nii stabiilsuse kui ka ühilduvuse.Team Group T-FORCE VULCAN. Komponent: PC, Sisemälu: 32 GB, Mälu paigutus (moodulid x suurus): 2 x 16 GB, Sisemälu tüüp: DDR5, Mälu taktsagedus: 5600 MHz, Mälu vormitegur: 288-pin DIMM, CAS-i latentsusaeg: 36

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles