Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TCL-kõrvasisene Bleutooth-peakomplekt, reageerimissagedus: 10-22K, Tundlikkus: 105 dB, draiveri suurus: 8,6 mm, takistus: 16 oomi, akustiline süsteem: suletud, maksimaalne sisendvõimsus: 20 mW, ühenduvuse tüüp: ainult Bluetooth (BT 4.2) ), Värvus Phantom

TCL-kõrvasisene Bleutooth-peakomplekt, reageerimissagedus: 10-22K, Tundlikkus: 105 dB, draiveri suurus: 8,6 mm, takistus: 16 oomi, akustiline süsteem: suletud, maksimaalne sisendvõimsus: 20 mW, ühenduvuse tüüp: ainult Bluetooth (BT 4.2) ), Värvus Phantom
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid TCL
Kauba ID: 1423377
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

TCL SOCL100BT (must)

Juhtmeta kõrvasisesed kõrvaklapid

  • Kõlarid 8,6 mm
  • Tööaeg - 6 tundi
  • Kiire laadimine
  • Erakordne kandmismugavus
  • Mürasummutus
  • Ovaalne akustiline toru
  • Vestluste tõhus kajasummutus
  • Sisseehitatud muusika ja kõnede juhtimine

Moodne ja särav disain

Erksate ja pilkupüüdvate kapivärvide valikuga saate valida valiku, mis sobib kõige paremini teie ainulaadse elustiili ja isikupäraga. Läikiv, läikiv ja UV-kindel viimistlus lisab korpusele stiili ja elegantsi.

Tasakaalustatud kõrglahutusega heli

TCL-i tunnusheli töötasid välja maailmatasemel akustikainsenerid Belgia novaatorilabori põhjaliku uurimistöö põhjal. Täpselt valmistatud 8,6 mm TCL-draiveritega SOCL100BT kõrvaklapid toovad teie muusikasse elu ja pakuvad kaasahaaravat kogemust.

Võimas Bluetooth ja kauakestev aku

Bluetooth 4.2 tehnoloogia tagab kiire edastuskiiruse, madala energiatarbimise ja stabiilse juhtmevaba helikvaliteeti. Pikad töötunnid võimaldavad teil edasi liikuda, kui kõik teised teie ümber on peatunud. Kuni 6 tundi muusika taasesitamist ja 1 tund kasutust 15-minutilise kiirlaadimisega.

Mugav ergonoomiline disain

Selle mudeli loomiseks kasutas TCL ära ulatuslikke inimkõrva ergonoomika uuringuid ja töötas välja kõrvasisesed kõrvaklapid, mis toetuvad mugavalt ja diskreetselt kõrvakanalis ilma väljakukkumise riskita. Lisaks, erinevalt paljudest teistest juhtmevabadest kõrvasisestest kõrvaklappidest, kus elektroonika jaotab koormuse ebaühtlaselt ja tõmbab kõrvaklapid kõrvakanalist välja, on SOCL100BT-l tasakaalustatud kaabel ja elektroonika, mis jaotab nende raskuse ümber kaela nii, et kõrvaklappe on mugav kuulata. kanda terve päeva.

Hallake hõlpsalt kõnesid ja muusikat

SOCL100BT on tänu sisseehitatud mikrofonile ja mugavale kaugjuhtimispuldile ideaalne nii muusika kui ka telefonikõnede jaoks. Saate vahetada lugusid, reguleerida helitugevust ja hallata kõnesid ilma seadet taskust välja võtmata.

Tugevus ja vastupidavus

TCL tagab klientidele kõrgeima kvaliteediga tooted. Selle saavutamiseks läbivad SOCL100BT kõrvaklapid range testimise – üle 150 tunni stressi, painutamist ja venitamist, et kinnitada nende sobivust igapäevaseks kasutamiseks.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles