Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TCL Breeva A3WW 32 m² 54 dB 34,8 W Valge

  • 235.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 78.66 €
Kaubamärgid TCL
Kauba ID: 1877039
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Breeva A3WW õhupuhasti on ülitõhus oma 5-astmelise breevaShieldTM HEPA filtreerimissüsteemi ja 360° õhuringlusega, mis sobib ideaalselt 32 m² ruumi jaoks. Jälgige reaalajas õhukvaliteeti tänu lasertolmuandurile ja VOC andurile. Rakenduse TCL Home kaudu saate distantsi täielikult kontrollida.

5-astmeline breevaShield™ filtrisüsteem
Filtri H13 TRUE HEPA filtreerimise efektiivsus on suurem kui 99,97% või 0,3 μm osakeste puhul, nagu tolm, õietolm, lestad, bakterid, PM2,5 ja kõik õhus levivad 0,3 μm suurused osakesed. Samal ajal neelab kvaliteetne aktiivsüsi erinevaid lõhnu, suitsu, formaldehüüde ja lenduvaid orgaanilisi ühendeid (VOC). Lisaks hävitavad UV-kiired bakterite ja mikroorganismide DNA ja RNA, et saavutada steriliseerimise efekt.

Automaatrežiimi alus reaalajas õhukvaliteedi indikaatoril
Tänu ülitäpsele lasertolmuandurile ja VOC-andurile mõõdab Breeva A3 tänu kahele andurile pidevalt siseõhu kvaliteeti ja reguleerib automaatselt puhastusastet.

360° õhuringluse puhastamine
Ülaosa ümbritseb õhk-välja ja alumine õhk sisse, moodustades kogu majas 360 kraadi suure tuuleringluse, kattes iga väiksema nurga ja parandades õhupuhastusvõimet suurel kiirusel.

Nutikas juhtimine rakenduse, Google'i assistendi ja Amazon Alexa kaudu
Tänu TCL-i kodurakendusele saate oma Breeva õhupuhasti üle kauguse järgi täielikult kontrollida. Kontrollige oma kodu õhukvaliteeti isegi eemal olles ja juhtige seadet kaugjuhtimisega nutitelefoni kaudu. See töötab Amazon Alexa ja Google Assistantiga, mis tähendab, et saate oma Breevat hääljuhtida.

Ultra vaikne
Unerežiimi müratase on koguni 26 dB, mis on isegi väiksem kui inimeste sosistav heli. Samal ajal töötab see väga väikese energiatarbimisega. Lisaks toetab see juhtpaneeli valguse väljalülitamist, et minimeerida valguse mõju magamise ajal.

2-ühes: õhupuhastaja ja ümbritsev valgus
Ümbritsev valgus loob täiusliku öise atmosfääri nõrga valgusega. Heledust saab juhtida TCL Home rakenduse kaudu.TCL Breeva A3WW. Müratase: 54 dB, Õhupuhastusaste: 270 m³/h

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles