Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

TCL ACTV100WT kõrvaklapid / peakomplekt Juhtmega kõrvasisesed kõned / muusika punane, valge

TCL ACTV100WT kõrvaklapid / peakomplekt Juhtmega kõrvasisesed kõned / muusika punane, valge
Laos
  • 36.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.33 €
Kaubamärgid TCL
Kauba ID: 1876966
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
NONSTOP HELI. KÕIKJAL MEELELAHUTUS.
ACTV-seeria kõrvaklapid on loodud selleks, et anda neile, kes treeningust harva vahele jäävad, liikumiseks vajalikku lisatõuget. ACTV kõrvasisesed peakomplektid on valmistatud kõrva kohal asuva konksuga, et need püsiksid mugavalt kõrvas. Need pakuvad ka lihtsalt reguleeritavat kaabli pikkuse juhtimissüsteemi, nii et teil on treenimise ajal vähem juhtme rippumist. Lisaks, kuna see on IPX 4 veekindel, saate higistada ilma kõrvaklappe kahjustamata.

DETAILID, mida saate kuulda ja tunda
Meie täpselt konstrueeritud helidraiverite abil valmistatud ACTV-kõrvaklappidel on kompaktse disainiga võimsad 8,6 mm võimsad draiverid, mis tagavad täiusliku sobivuse, selge heli ja tugeva bassi.

TEHTUD MUUSIKALE LIIKUMISEL
IPX4 reitinguga ACTV-l on veekindel, higikindel korpus ja mitteläbilaskev nanokate täiendavaks kaitseks, nii et need kõrvaklapid töötavad isegi intensiivse higiga täidetud treeningu ja vihma ajal. ACTV-ga saate kuulata tundide kaupa täielikus mugavuses.

TEIE MEELELAHUTUS. SINU STIIL.
Paindlik kõrvakonks ei taga mitte ainult mugavat istuvust, vaid on ka kompaktne ja jääb eemale. Lisaks võimaldab hõlpsasti reguleeritav kaabli pikkuse juhtimissüsteem treenimise ajal vähem juhtme rippumist. Olenemata sellest, kas valite juhtmega või Bluetoothiga mudelid, on saadaval kaks ainulaadset värvikombinatsiooni.TCL ACTV100WT. Toote tüüp: Kõrvaklapid. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega. Soovitatav kasutus: kõned/muusika. Kõrvaklappide sagedus: 10 - 22000 Hz. Toote värv: punane, valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles