Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Taskulamp Superfire R3 P90, 2700lm, USB

Taskulamp Superfire R3 P90, 2700lm, USB
Pole laos
  • 34.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11.66 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1456761
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Taskulamp Superfire R3 P90

Varustage end igas olukorras usaldusväärse valgusallikaga. Superfire R3 P90 taskulamp toodab 36 W valgust ja kasutab täiustatud P90 valgushelmeid. See võib töötada 5 režiimis ja töötab hästi ka toitepangana. See on IP44 veekindel ja tagab tõhusa soojuse hajumise. Tööaeg ühe laadimisega kuni 3,5 tundi.

Suur jõud

Taskulambi võimsus on 36 W ja valgusulatus kuni 350 m. Toode on varustatud täiustatud P90 valgushelmestega, tänu millele see mitte ainult ei sära väga eredalt, vaid tekitab ka vähem soojust ja võib kesta kauem. Veelgi enam, tänu hoolikalt läbimõeldud disainile valgustab latern optimaalselt peaaegu igat maastikku – ideaalne kodus, telgis või mägimatkal.

5 valgustusrežiimi

Mis veel teeb taskulambi R3 P90 erinevatel eesmärkidel ideaalseks? Seade võimaldab valida 5 töörežiimi vahel. See võib paista nõrga, keskmise või tugeva valgusega ning saadaval on ka SOS- ja Flash-režiimid. Nii saad taskulampi edukalt kasutada erinevates olukordades ning abi vajades saad sellega häiret anda.

Sisseehitatud aku ja toitepanga funktsioon.

Ootamatu elektrikatkestus? Täielikult laetud taskulambist piisab, et sellest üle saada või muu lahendus leida. R3 P90 on varustatud sisseehitatud 3400 mAh akuga, mis tagab kuni 3,5 tundi aku kasutusaega. Seade võib toimida ka toitepangana – vajadusel saad sellega lihtsalt laadida telefoni või tahvelarvutit.

Tõhus soojuse hajutamine

Ärge muretsege, taskulambi pikaajaline kasutamine võib põhjustada selle ülekuumenemist. R3 P90 on varustatud intelligentse jahutussüsteemiga ja tagab tõhusa soojuse hajumise. See hoiab temperatuuri optimaalsel tasemel, tagades usaldusväärse töö ja kaitstes kasutajat põletuste eest.

Äärmiselt vastupidav ja veekindel

Taskulamp on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist, mistõttu on see äärmiselt vastupidav ja kahjustustekindel, kuid samas kerge. R3 P90 on ka IP44 veekindel, nii et saate seda julgelt kasutada ka karmides tingimustes – see ei kannata juhuslike pritsmete või sademete eest. See tähendab, et see sobib ideaalselt näiteks ekskursiooni ajal.

Bränd Superfire
Mudel P3 P90
Valgustusrežiimid Nõrk valgustus/Keskmine valgus/Tugev valgus/Sarivõtte välk/SOS
Võimsus 36 W
Vahemik Kuni 350 m
Kaal 320 g
Veekindel IP44
Kukkumiskindlus Kuni 1m
Aku 3400 mAh
Materjal Alumiiniumisulam
Tööaeg Umbes 3,5 tundi
Luumenid 2000
Mõõtmed 179x61x36 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles