Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Taskulamp Olight Perun 2 Mini Lime Green

Taskulamp Olight Perun 2 Mini Lime Green
Laos
  • 93.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 31.33 €
Kaubamärgid OLight
Kauba ID: 1744833
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Olight laetav esilamp *Perun 2 Mini*

Funktsioonid

Endiselt mini, kuid suurem jõudlus: Võrreldes Perun Miniga, on sellel laetava täisnurgavalgusega 18% suurem aku mahutavus, pakkudes maksimaalset võimsust 1100 luumenit ja maksimaalset tööaega 10 päeva.

Valge ja punase LED-i valikud: Lisaks suure jõudlusega valgele LED-tulele saab punast LED-i kasutada öise nägemise säilitamiseks või täiusliku hädaolukorra hoiatussignaalina.

Kolmevärviline võimsusnäidik: kolm värvi näitavad täpselt järelejäänud võimsust (roheline = 100% kuni 60%, oranž = 60% kuni 10%, punane = 10% kuni 5%, vilkuv punane ≤ 5%).

Mitmeotstarbeline mitmekülgsus koos magnetlaadimisega: kasutage käeshoitava EDC taskulambina või täiustatud peavõruga esilaternana! Selle magnetiline saba saab selle kiiresti kinnitada mis tahes terasest või muu ferromagnetilise pinna külge, et seda saaks kasutada töövalgustina, pakkudes samas liidest Olighti signatuuriga USB-magnetilise laadimiskaabli jaoks.

Mugavam peapael: peapaela ja naha kontaktpinda on vähendatud, muutes selle kergemaks, jahedamaks ja kandmise mugavamaks.

* Palun pange tähele, et oranž / laimroheline on ainult CW.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles