Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Targus TBB643GL sülearvuti ümbris 40,6 cm (16) Seljakott Must

  • 106.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 35.66 €
Kaubamärgid Targus
Kauba ID: 1877836
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Loo laineid kotiga, mis teeb rohkem. Loodud teie tehnoloogia kaitsmiseks meie integreeritud SafePort® Sling Protectioniga, andes samal ajal rannikualade kogukondadele jõudu ja eemaldades plasti meie ülemaailmsetest veeteedest.

Targuse 15–16-tolline Coastline EcoSmart® seljakott, mis on loodud sobima kuni 16-tolliste sülearvutitega, on hoolikalt konstrueeritud pakkuma sülearvuti usaldusväärset kaitset, demonstreerides samas jätkusuutlikku disaini. Valmistatud peamiselt OceanCycle'i sertifitseeritud ookeaniga seotud plastist ja GRS-sertifikaadiga ringlussevõetud materjalidest, räägivad palju teie pühendumisest puhtamale ja rohelisemale planeedile. Ergonoomiline disain sisaldab õlarihmasid, mis jaotavad raskuse ühtlaselt, tagades mugavuse ka pikkadel sõitudel. Tänu avarale põhisahtlile ja spetsiaalsele sülearvuti hoidikule on teie tehnika ja esmatarbekaubad organiseeritud ja kaitstud. 22-liitrine tööjaam ja kaks eesmist taskut pakuvad teie varustusele piisavalt ruumi, muutes korraldamise imelihtsaks.

Iga ostuga saate osa ülemaailmsest liikumisest, mis toetab kohalikke ettevõtteid ja kogukonna juhte tuleviku jaoks tugevamate kogumisvõrgustike loomisel. See ei ole lihtsalt seljakott, see on pühendumus positiivsetele muutustele, keskkonnavastutus ja kestva mõju jätmine maailma rannikule ja ookeanidele.

Mõeldud mugavuse tagamiseks
Kogege mugavust, mis liigub teiega kaasa. Olenemata sellest, kas navigeerite igapäevasel teel, reisite järgmisele suurele koosolekule või lihtsalt väljas, jaotavad selle seljakoti ergonoomilised polsterdatud õlarihmad raskuse ühtlaselt, minimeerides pinget ja maksimeerides mugavust kogu päevaks. Targuse 15–16-tolline Coastline EcoSmart® seljakott sobib ideaalselt teie ellu, olenemata sellest, mida see teile ette toob.

SafePort® Slingi kaitsesüsteem
Targuse 15–16-tolline Coastline EcoSmart® seljakott sisaldab SafePort® Slingi kaitsesüsteemi, mis pakub sülearvutite ja muude tehnikate jaoks ülimat ohutust. Sülearvutit rippuv ja tihedalt kinnitav tropp minimeerib liikumist ja pehmendab lööke, pakkudes paremat kaitset nii igapäevaste edasi-tagasi reiside kui ka pikema reisimise ajal.

Muutuste lainete tegemine
Teie valikud muudavad. Seetõttu toetab Targuse rannajoone kollektsioon kohalikke kogukondi, hankides materjale, mis takistavad ookeanide plastireostust. Kasutades OceanCycle'i kangaid ja sihitud plastijäätmeid rannajoonte ja veeteede lähedal*, aitab see seljakott kaasa puhtama veesüsteemide eesmärgi saavutamisele. Keskkonnasõbralik disain sisaldab madala CO2-heitega materjale ja on pakitud FSC-sertifikaadiga rippsildadega, mis toetavad vastutustundlikku metsandus- ja kliimameetmeid.

Piiratud eluaegne garantii
Oleme nii kindlad, et Targuse 15–16-tolline Coastline EcoSmart® seljakott on loodud kestma, seega anname sellele piiratud eluaegse garantii. See ei taga ainult parimat kvaliteeti, vaid ka seda, et panustate planeedile positiivselt, vähendades jäätmeid.

*Ookeaniga seotud või takistatud/suunatud plast on plastijäätmed, mis on taaskasutatud 50 km kaugusel ookeani rannikust või suuremast veeteest, mis suubub ookeani geograafilises piirkonnas, kus puudub ametlik jäätmekäitlus. Välja arvatud mere puhul, ei tohi suurematelt veeteedelt kogutud materjal olla selle veetee suudmest või lõpp-punktist kaugemal kui 200 km.Targus TBB643GL. Korpuse tüüp: Seljakott, Maksimaalne ekraani suurus: 40,6 cm (16"), Õlarihm. Kaal: 866 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles