Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Targus Sustainable Energy Harvesting EcoSmart klaviatuur Bluetooth QWERTY Nordic Black

  • 167.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 56 €
Kaubamärgid Targus
Kauba ID: 1791083
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Targus® Sustainable Energy Harvesting EcoSmart™ saksakeelne klaviatuur ühendab keskkonnasõbralikus täissuuruses klaviatuuris Bluetooth®-i ja täiustatud päikesetehnoloogiad tarbimisjärgselt taaskasutatud materjalidega. See kuni 85% ulatuses taaskasutatud materjalist valmistatud ja antimikroobse kaitsega klaviatuur aitab vältida mikroorganismide kasvu, aidates samal ajal kaitsta keskkonda – isegi selle pakend on taaskasutatud. Selle toiteallikaks on peamiselt päikesepatareid, mis on optimeeritud koguma valgust erinevatest valgustingimustest (sealhulgas siseruumide kunstlik valgustus) ja ühendub kuni 3 seadmega, kasutades Bluetooth® SoC-d, mis tähendab, et selle äärmiselt väikese võimsusega võimalused muudavad selle 3–4 korda rohkem võimsust. - tõhusam kui teised Bluetoothi klaviatuurid. Ja sellel klaviatuuril on Targus DefenseGuard™ antimikroobne kaitse. Erinevalt paikselt manustatavatest pihustitest on see DefenseGuardi klaviatuur täis antimikroobseid lisandeid, mis ei kulu ega pese maha ning töötab pidevalt kogu toote eluea jooksul.

Päikeseenergia kogumise võimalused

Peamiselt päikesepatareide (amorfse räni fotogalvaaniliste elementide) toiteallikana, mis on optimeeritud sisevalgustuse (ümbritsev või kunstlik) valguse kogumiseks, saab see klaviatuur ühenduda ka Atmosic™ ATM3 seeria Bluetooth® SoC abil, mis tähendab, et selle äärmiselt väikese võimsusega võimekus muudab selle 3–4. korda energiasäästlikum kui ükski teine turul olev Bluetoothi lahendus.

Energiatõhusus

Klaviatuur on varustatud ülimadala võimsusega Bluetoothi kiibistikuga, mis on kolm kuni neli korda energiasäästlikum kui tänapäeva klaviatuuride konkurentsivõimelised kiibistikud.

DefenseGuard™ antimikroobne kaitse

Antimikroobsete lisanditega täites võite olla kindel, et teie klaviatuur on täielikult kaitstud. Erinevalt paikselt manustatavatest pihustitest pakub DefenseGuard™ kaitset, mis aitab vältida mikroorganismide kasvu, mis ei kulu ega pese maha ja püsib toote eluea jooksul.

See keskkonnateadlik, patenti ootav klaviatuur loodi nii, et see kehastab jätkusuutlikkust tööruumis ja mujal ning pakub mugavat tippimiskogemust. See on kerge, ergonoomiline, kasutab ülimadalat energiatarbimist, sellel on mitme seadme ühenduvus ja plug-and-play ühilduvus. Üldiselt suurepärane täiendus teie tööruumile. Targus Sustainable Energy Harvesting EcoSmart. Klaviatuuri vormitegur: täissuuruses (100%). Klaviatuuri stiil: sirge. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmeta, Seadme liides: Bluetooth, Klaviatuuri klahvilüliti: Käärklahvi lüliti, Klaviatuuri paigutus: QWERTY. Taustavalgustuse tüüp: LED. Soovitatav kasutus: universaalne. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles