Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Targus DOCK116GLZ sülearvuti dokk / pordi replikaator Juhtmega USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) C-tüüpi must

  • 123.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 41.33 €
Kaubamärgid Targus
Kauba ID: 1773669
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Täiustage oma liikvel olevat tööruumi Targus® USB-C® universaalse kahe HD dokkimisjaamaga, millel on 80 W PD Pass-Thru. Selle kokkupandav hostkaabel, kompaktne ja kerge disain muudab selle hõlpsaks seljakoti või pagasi taskusse libistamise ja tagab, et see ei võta kaugtöötamise korral väärtuslikku kinnisvara. Kummiga polsterdatud põhi tagab haarde, nii et dokk püsib ühes kohas. DisplayLink®-tehnoloogiaga varustatud pisike dokk ühildub enamiku sülearvutibrändidega ja toetab HDMI kaudu ühte 2K 2560 x 1440 videot või kahe HD 2048 x 1152 videot. Lisaks on sellel kaasas USB-A hostadapter, et saaksite seda kasutada uute või pärandsülearvutitega.

Sellel paindlikul ja võimsal dokil on mitu porti – Etherneti port, 1 USB-C port (10 Gbps) ja 2 USB-A porti (10 Gbps) –, et mahutada teie olulisi tarvikuid, nagu hiir, klaviatuur või kõvaketas. Lisaks on DOCK116GLZ kõige nutikam reisidokk, mida vajate, et püsida teel olles ühenduses, toide ja produktiivsus. Tänu 80 W võimsusele** hoidke oma hosti ja muid seadmeid laetuna, kui ühendate toiteallika dokiga. Või lihtsalt ühendage dokk hostiga, et arvuti saaks kogu laadimise teha – vahelduvvooluadapterit pole vaja.

Uuenduslik disain
Kompaktne ja kerge disain muudab selle doki ideaalseks reisimiseks ja mahub hõlpsasti teie seljakoti taskusse. Selle lõastatud kaablihaldus hoiab segased juhtmed eemal. Ülima paindlikkuse tagamiseks on see hosti siini toitega või saate ühendada dokiga USB-C® toiteadapteri (toiteadapter ei ole kaasas), et hosti läbida ja toita. Ideaalne sülearvutitele, millel on ainult üks USB-C-port.

Tõeliselt universaalne ühilduvus
Erinevalt patenteeritud dokkimislahendustest, mis lukustavad kasutajad kindla platvormi, kaubamärgi või isegi sülearvuti mudeli juurde, kasutab see maksimaalse ühilduvuse tagamiseks DisplayLink®-i tehnoloogiat. See ühilduvus välistab vajaduse seda igal sülearvuti värskendamisel välja vahetada, mis tähendab madalamat omamiskulu ja suuremat tootlikkust pikema aja jooksul. DOCK116GLZ ühildub nii Windows®-i kui ka macOS®-iga ning muude operatsioonisüsteemidega.

Toetab kahe HDMI monitori
Looge täiuslik pildiline kahe ekraani seadistus nii arvutis kui ka Macis. Kahe saadaoleva HDMI-pordiga saate nautida kahe HD (2048 x 1152) kuvari HDMI kaudu või valida ühe 2K (2560 x 1140) ühenduse.

Ühendage oma lemmiktarvikud
Kahe USB-A-pordi (10 Gbps) ja 1 USB-C®-pordiga (10 Gbps) on lihtne lisada uusimat klaviatuuri, väliseid draive ja muid välisseadmeid, et kohandada oma reisi tööruumi kogemust.

Enterprise Software Suite: Targuse eksklusiivne
Suurendage turvalisust ja parandage kasutajakogemust DOCK116 jaoks mõeldud tarkvarakomplektiga Targus Enterprise.

- Wi-Fi automaatne lüliti: automaatne lubab/keelab Wi-Fi funktsiooni, kui doki Etherneti ühendus on aktiivne, vähendades tarbetut võrguliiklust ja võimaldades kiiremat ühenduse kiirust.
- MAC-aadressi kloonimine: automaatselt asendab ühendatud Targus Etherneti võrguadapteri MAC-aadressi kohaliku hosti mis tahes (juhtmega Ethernet, traadita Ethernet, Bluetooth) MAC-aadressiga, toetades seadmepõhiseid autentimismeetodeid.
- Ghost Device Removal: eemaldab vanemad, varjatud Targuse dokkimisjaama seadmed kohalikust registrist, vältides registri paisumist.
- Targus A/V Configuration Utility: taastab helikonfiguratsiooni, ikooni ja esimese taseme rakenduse akna asukohad välistele monitoridele, kui ühendate uuesti varem kasutatud Targuse dokkimisjaamaga.Targus DOCK116GLZ. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega, Hostiliides: USB 3.2 Gen 2 (3.1 Gen 2) Type-C, USB Toiteedastus kuni: 80 W. Toote värv: Must, Andmeedastuskiirus: 10 Gbit/s, HD tüüp: HD. Toiteallika tüüp: USB, Toitepistik: USB Type-C. Toetatud mobiilioperatsioonisüsteemid: Android, Muud toetatud operatsioonisüsteemid: ChromeOS. Laius: 105 mm, Sügavus: 105 mm, Kõrgus: 28 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles