Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tamron F045 peegelkaamera standardobjektiiv must

  • 788.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 263 €
Kaubamärgid Tamron
Kauba ID: 1774879
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kõik selle ühe võtte jaoks kokku koondades
See objektiiv vabastab täielikult pildistamisrõõmu
"Tahame pakkuda täiuslikku pilti inimestele, kes armastavad fotograafiat." See on meie kõigi Tamroni objektiivide obsessiivne eesmärk. See eesmärk on meie mudeli SP 35mm F/1.4 Di USD (mudel F045) kontseptsiooni aluseks. Selle kiire fikseeritud fookuskaugusega objektiivi erakordne pildikvaliteet teeb sellest objektiivi vääriliseks, mis tähistab SP (Superior Performance) seeria 40. aastapäeva verstaposti. Kompromissitu eraldusvõime laia ava juures on kombineeritud sametise bokeh-defookuse hägususega, mis sulandub õrnalt üliteravast fookusalast eemale. Värskelt välja töötatud BBAR-G2 (lairiba peegeldusvastane põlvkond 2) kate summutab viimistlemise ja helkimise maksimaalsel määral. Lisaks võimaldab meie uus ja eksklusiivne Dynamic Rolling-cam mehhanism raskel F/1.4 teravustamisüksusel suurel kiirusel uskumatu täpsusega liikuda ja pakkuda parimat iseteravustamist igas pildistamisolukorras. Tõesti, mudel F045 on kõigi Tamroni välja töötatud optiliste tehnoloogiate ja tootmisteabe destilleerimine.

Optiline jõudlus, mis määratleb ülima Tamroni objektiivi, mis eales tehtud
Püüdsime saavutada ülikõrge kvaliteedi, kus iga kuju jäädvustatakse täiusliku täpsusega. Seetõttu kõrvaldasime hoolikalt kõik optilised aberratsioonid, mis võivad pildikvaliteeti halvendada. Eelkõige oleme kõrvaldanud teljesisesed kromaatilised aberratsioonid, mis kimbutavad kiire avaga objektiive, ja sagitaalkooma sähvatused, mis vähendavad perifeerse pildi kvaliteeti. See saavutatakse 14 elemendi paigutamisega 10 rühma, mis on fikseeritud fookusobjektiivi tihe paigutus. Optiline konstruktsioon sisaldab rikkalikku eriklaaside paigutust, nelja LD (madala dispersiooniga) läätseelementi ja kolme GM (Glass Molded Aspherical) läätseelementi.

Kasutades Tamroni kogemusi kauni bokeh loomisel
SP 35mm F/1.4 Di USD tekitab tõeliselt ilusat bokeh-defookuse hägusust nii fookustasandi ees kui ka taga, mis on iseloomulik Tamroni legendaarsele 90mm F/2.8 makroobjektiivile. Peamine erinevus on kiire F/1.4 ava. Tavaliselt ilmub objektiivi ava avanedes värviribadena väike kromaatiline aberratsioon teljel. Seetõttu lõime vastumeetme, et need puudused põhjalikult üle saada ja luua bokeh, mis sulandub ilusti ilma, et fookustasandi ees või taga oleks hälbivad värvid.

Äsja väljatöötatud BBAR-G2 kate tagab vapustava selguse ja kontrasti
Tamron on pikka aega olnud viimistletud kattetehnoloogiate uuendaja, mis väldib varjukujusid ja helkimist. Teise põlvkonna BBAR-G2 kate on murranguline edasiminek, mis tagab märkimisväärselt parema jõudluse võrreldes algse BBAR-kattega. Kate korrigeerib kummitusi ja helkimist enneolematul määral ning muudab objekti peened üksikasjad tõelise selguse ja vapustava kontrastiga isegi taustvalgustusega tingimustes.

Erakordselt töökindel, kiire ja täpne AF, mis vallandab loovuse igas olukorras
Automaatse teravustamise ajam on varustatud Tamroni patenteeritud USD (Ultrasonic Silent Drive) mootoriga. Lisaks juhib Tamroni täiesti uus Dynamic Rolling-cam mehhanism suure F/1.4 ava rasket teravustamisseadet suure kiiruse ja täpsusega. See läbimurre tagab stabiilse automaatse teravustamise ja parandab töökindlust isegi professionaalse kasutuse karmides pildistamistingimustes, sealhulgas äärmuslikes kõrgetes ja madalates temperatuurides. See erakordne objektiiv on varustatud ka täisajaga manuaalse teravustamise alistamise süsteemiga, et fotograafid saaksid teravustamispunkti koheselt peenhäälestada isegi iseteravustamisrežiimis.

Tamroni nägemus ülima objektiivi väljatöötamisest
Tänu meie hinnatud klientidele, kes armastavad fotograafiat, tähistab Tamron 40. aastapäeva viie esimese SP-seeria objektiivi väljalaskmisest. Tamron on pikka aega püüdnud välja töötada "ülima objektiivi", mis põhineb veendumusel, et "tahame pakkuda täiuslikku pilti inimestele, kes armastavad fotosid", on meie kõigi Tamroni objektiivide usutunnistus. Üks meie vastuseid selle ambitsiooni täitmiseks on SP-seeria objektiivid, mis tasakaalustavad täiustatud optilise jõudluse ergonoomiliste ja manööverdatavate korpustega. Olenemata sellest, kui hästi objektiiv töötab, pole sellest kasu, kui seda pole pildistamise ajal käepärast. Usume, et objektiiv ei saa olla midagi, mida fotograaf kõhkleb kaasa võtmast.

Teisest küljest, kui me ütleksime, et pole mingit ahvatlust taotleda objektiivi ülimat jõudlust, eirates kere suuruse piire, siis me valetaksime. Tahtsime teada, milline objektiiv oleks tulemuseks, kui keskenduksime Tamroni tehnoloogiatele pildikvaliteedi saavutamiseks puhtalt objektiivi jõudlusele. See on järjekordne vastus küsimusele, mis on "ülim objektiiv". Just sellist objektiivi tahtsime luua, et tähistada SP-seeria 40. aastapäeva. Otsustasime 35 mm F/1.4. Turul, mis on täis erinevate ettevõtete suurepäraseid objektiive, on Tamron võtnud vastu ambitsioonika väljakutse toota oma parim objektiiv.

Tamroni optilise disaini personalile anti tooteplaneerimisel üksainus juhis: püüdke saavutada objektiivi absoluutne jõudlus. Nende vastus oli objektiiv, mis kõrvaldab põhjalikult optilised aberratsioonid, nii et iga punktvalgusallikat on tõetruult kujutatud. See on iga optikadisaineri unistus. Spetsiaalselt mudeli F045 jaoks välja töötatud uue mehhanismi, Tamroni tuntud bokeh-kvaliteedi taasesitamise ja uute kattetehnoloogiate väljatöötamisega on kogu Tamroni tehniline pädevus ühendatud, et lõpuks valmis saada Tamroni ajaloo parim objektiiv. See on Tamroni uhkus ja rõõm. Kutsume teid selle esinemist ise kogema.

Väga vastupidav fluori kate parandab vastupidavust
Fluorkatte väljatöötamisega paraneb esielemendi katte vastupidavus oluliselt. Suurepäraste vett ja õli hülgavate omadustega fluoriühendiga on läätse pinda palju lihtsam puhtaks pühkida ja see on vähem tundlik mustuse, tolmu, niiskuse ja sõrmejälgede kahjustamise suhtes ning võimaldab teie olulisi läätsesid pidevalt kaitsta. pikaajaline alus.

Ühildub TAMRON TAP-in Console™-iga
Valikuline TAP-in Console™ pakub USB-ühendust teie personaalarvutiga, mis võimaldab teil hõlpsalt värskendada objektiivi püsivara ja kohandada funktsioone, sealhulgas automaatse teravustamise peensaadistusi.

Nikoni kaameratega ühilduv elektromagnetiline diafragma süsteem
Nikoni kinnitusega objektiivide* puhul kasutatakse elektromagnetilise diafragma süsteemi, mis on olnud Canoni kinnitusega objektiivide standardfunktsioon. Diafragma ja ava täpsem juhtimine on võimalik, kuna membraani labasid juhib ja juhib mootor elektrooniliste impulsssignaalide kaudu.

Niiskuskindel konstruktsioon kaitseb teie objektiivi
Õues pildistamisel suurema kaitse tagamiseks aitavad objektiivi korpuses olevad lekkekindlad tihendid teie varustust kaitsta.

Varjuki sisse ehitatud lukustusmehhanism
Varjuk on varustatud lukustusmehhanismiga, mis hoiab ära eraldumise kasutamise ajal tahtmatul kokkupuutel.

Ringikujuline ava sileda servaga Bokeh-efekti saamiseks
9-labaline diafragma on konfigureeritud nii, et see säilitaks sujuva ringikujulise ava isegi siis, kui see peatub kahe peatuse võrra laialt avatud avast. See loob taustal heledates kohtades sileda servaga bokeh-efekti ja väldib ava karmist geomeetriat.Tamron F045. Komponent: peegelkaamera, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 14/10, Objektiivi tüüp: Standardobjektiiv. Kaamerabrändide ühilduvus: Nikon. Toote värv: Must, Kinnitustüüp: Tääk. Läbimõõt: 8,09 cm, Filtri suurus: 7,2 cm, Pikkus: 102,3 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles