Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tamron 70-210mm F4.0 Di VC USD MILC teleobjektiiv Must

Tamron 70-210mm F4.0 Di VC USD MILC teleobjektiiv Must
Laos
  • 320.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 107 €
Kaubamärgid Tamron
Kauba ID: 1876937
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kasutage hetke selle tõelistes värvides
Reisi kerge, keskenduge
Tänu meie aastatepikkusele telefoto suumobjektiivi arendamise kogemusele on mitmekülgne 70–210 mm F/4 Di VC USD (mudel A034) suurepärane optiline jõudlus kogu suumivahemikus. Kolme LD (madala dispersiooniga) objektiivi elemendi rakendamine võimaldab mudelil A034 tõhusalt korrigeerida kromaatilisi aberratsioone, jäädvustades samal ajal selgeid ja teravaid pilte kaadri servadele. Samuti, saavutades maksimaalse suurendussuhte 1:3,1, mis on oma klassi kõrgeim*, naudite lähedalt pildistades ülipehmet "bokeh". Lisaks toetab mudel A034 pildistamist erinevate funktsioonidega, nagu sisemine suumimehhanism, mis tagab kindla mehaanilise konstruktsiooni ning stabiilse ja usaldusväärse töö, ning Dual MPU (mikrotöötlusüksus) disain, mis võimaldab kiiret ja suure täpsusega iseteravustamist. nii jõudlust kui ka võimast VC (vibratsioonikompensatsiooni) pildistabilisaatorit paindlikuks ja mitmekülgseks kasutamiseks erinevates olukordades. Usaldusväärseks välitingimustes kasutamiseks on uus telesuum varustatud fluorkatte ja niiskuskindla konstruktsiooniga. Kerge ja kompaktne telesuum sobib ideaalselt reisimiseks. Nüüd saate oma pildistamisvõimalusi oluliselt laiendada.

Avastage lähivõtete ilu
Kategoorias parima suurendusastmega x0,32 saavutab see telefoto suumobjektiiv vaid 0,95 m MOD. Minge oma objektidele lähemale ja tunnetage pildistamise vabadust.

Sisemine suum ühendab töökindluse stabiilsusega
Sisemine suum tagab stabiilsuse, minimeerides pildistamise ajal raskuskeskme muutusi. Koos niiskuskindla konstruktsiooniga loob sisemine suum lihtsama kõikehõlmava pildistamise kogemuse. Kuna tünni kogupikkus ei muutu suumimise ajal kunagi, saate hõlpsalt tulistada läbi takistuste, näiteks traataia.

Hoidke seda stabiilsena ja teravana
Usaldusväärne automaatse teravustamise jälgimine ja vibratsiooni kompenseerimine on telesuumobjektiivi puhul hädavajalikud. Sellel objektiivil olev Tamroni kahekordne MPU (mikrotöötlusüksus) süsteem loob tasakaalu mõlema vahel. See sisaldab kahte spetsiaalset MPU-d: üks objektiivisüsteemi juhtimiseks, sealhulgas AF, ja teine vibratsioonikompensatsiooni töötlemiseks. Iga MPU on varustatud kõrge signaalitöötlusega DSP-plokiga (Digital Signal Processing), mis tagab erakordse iseteravustamise ja vibratsiooni kompenseerimise efektide.

Jäädvustage hetk välkkiire automaatse teravustamise abil
Tamroni arendatud AF on välkkiire, et aidata teil jäädvustada iga väärtuslikku hetke. Ajami rõngakujuline USD (Ultrasonic Silent Drive) mootor tagab kiire ja ülitäpse teravustamise, võimaldades teil enesekindlalt pildistada.

Hoidke seda stabiilsena nelja astmelise VC-ga (vibratsioonikompensatsioon)
Tamroni patenteeritud VC-süsteemil on nelja astme** jõudlus, et kontrollida vibratsiooni, mis võib kergesti tekkida vähese valgusega tingimustes. Nüüd saate nautida teravamaid pilte ja värinavaba käest pildistamist – isegi õhtul või siseruumides pildistades.

Valikuline statiivikinnitus koos Arca Swissiga ühilduva kiirkinnitusplaadiga
A034 jaoks on saadaval valikuline statiivikinnitus, mis ühildub Arca-Swiss stiilis kiirkinnitusplaatidega. Arca-Šveitsi stiilis kinnitusi saab hõlpsasti kinnitada ja eemaldada ning need on tuntud oma suurepärase stabiilsuse poolest. Kooskõlas selle suumobjektiivi kerge kaaluga on statiivikinnitus valmistatud kergest, kuid vastupidavast magneesiumsulamist, mis toetab teid mitmesugustes pildistamistingimustes – näiteks väikese säriajaga pildistamisel. Statiivi kasutamine muudab objektiivi stabiilsemaks, erinevalt statiivi kinnitamisest kaamera korpuse külge, et vältida kujutiste hägusust. Ja kuna see statiivikinnitus võimaldab kaamera korpusel vabalt pöörata ilma oma telge liigutamata, on kompositsiooni reguleerimine lihtne. Laiendage oma pildistamisstiili statiivikinnitusega, mis võimaldab teil jäädvustada seda, mida soovite, kuidas soovite, isegi pika säriajaga.Tamron 70–210 mm F4.0 Di VC USD. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 20/14, Objektiivi tüüp: Teleobjektiiv. Kaameramarkide ühilduvus: Nikon, objektiivi värv: must. Toote värv: must. Läbimõõt: 7,6 cm, Filtri suurus: 6,7 cm, Pikkus: 174 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles