Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tamron 70-180mm F / 2.8 Di III VXD MILC telesuumobjektiiv must

  • 970.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 323.66 €
Kaubamärgid Tamron
Kauba ID: 1769197
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Sony täiskaader peegelkaameratele; kerge kaal ja reageerimisvõime muudavad telepildistamise paremaks kui kunagi varem
Tamron 70-180mm F/2.8 Di III VXD (mudel A056) on suure avaga telesuumobjektiiv Sony E-kinnitusega täiskaader peeglita kaameratele. Suurim omadus on selle silmapaistev jõudlus isegi saavutades kiire F/2,8 ava kogu suumivahemikus ning pakkudes maailma kergeimat ja kompaktseimat komplekti filtri läbimõõduga 67 mm, maksimaalse läbimõõduga 81 mm, pikkusega 149 mm (5,9 tolli) seadistus 70 mm) ja kaal 810 g (28,6 untsi). Tänu spetsiaalsete objektiivielementide rikkalikule kasutamisele saavutab 70–180 mm F/2.8 suurepärase pildikvaliteedi ning lühikese MOD (minimaalne objektikaugus) 0,85 m (33,5 tolli) abil avardab see ka fotograafilise väljenduse võimalusi. Automaatse teravustamise tõhususe suurendamiseks on Tamron äsja välja töötanud VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive), lineaarse mootoriga teravustamismehhanismi, mis tagab suurepärase vaikse ja väleda jõudluse, tagades sellega Tamroni ajaloo kõrgeima automaatse teravustamise kiiruse ja täpsuse. Lisaks kasutatakse ujuvat süsteemi, et saavutada suurepärane optiline jõudlus kõigil pildistamiskaugustel. Kahe VXD-seadme samaaegsel juhtimisel elektroonilise juhtimisega toodab süsteem selgeid ja teravaid pilte kõigist lähedal ja kaugel asuvatest objektidest. Õues pildistamise hõlbustamiseks kasutatakse niiskuskindlat konstruktsiooni ja fluorikatet ning objektiiv ühildub täielikult kaameraspetsiifiliste funktsioonidega, nagu kiire hübriidteravustamine. See tähelepanuväärne 70–180 mm F/2.8 on Tamroni täiskaader peeglita kaameratele mõeldud kiirete F/2.8 suumobjektiivide trio kolmas liige.

Kompaktne ja kerge korpus hõlbustab aktiivset telefoto pildistamist
Tamron kujundas selle kompaktse ja kerge objektiivi ideaalseks kombinatsiooniks täiskaader peeglita kaameraga. Selle väikese suuruse saavutamiseks, säilitades samal ajal F/2,8 ava suure jõudlusega, valis Tamron telefoto otsa fookuskauguseks 180 mm ja kasutas uuenduslikku suumimehhanismi. Samuti kasutatakse värinavabaks pildistamiseks põhikaamera korpuse pildistabilisaatoreid. Tulemuseks on kompaktne telesuumobjektiiv, mida on mugav ja lihtne käes hoida. Lisaks on filtri läbimõõt sama 67 mm, mis Tamroni teistel seeria täiskaader peegelkaamerate objektiividel. See funktsioon muudab filtritega seotud toimingud lihtsaks ja eemaldab läätsede vahetamisel erineva läbimõõduga esikorkide otsimise. Selle objektiivi muljetavaldav kaasaskantavus laiendab selle kasulikkust paljudes erinevates fotograafia valdkondades.

Tamroni 70-aastase ajaloo kõrgeim autofookuse kiirus ja täpsus
Tamron töötas välja oma kõigi aegade esimese lineaarse mootoriga AF-ajami teravustamismehhanismi VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) spetsiaalselt 70–180 mm F/2.8 jaoks. Töötades kiiremini kui kunagi varem, säilitab ajam ka asukohatäpsuse kuni 0,005 mm (0,0002 tolli), mis on vähem kui kümnendik juuksekarva laiusest! See tagab enneolematult kiire ja täpse automaatse teravustamise. Kasutatakse ka ujuvat süsteemi, mis kasutab kahte kiiret ja ülitäpset VXD-seadet täiustatud elektroonilise juhtimisega. See uuenduslik disain loob selged ja kaunid pildid kõikidest objektidest lähedalt ja kaugelt ning aitab samal ajal vähendada nende suurust ja kaalu. Fookuse jälgimist on oluliselt täiustatud, et hõlbustada spordi- ja võidusõidufotograafiat, mis on kaks tavalist telesuumi objekti. See tagab, et need dramaatilised ja tegevusterohked hetked ei jää kunagi kahe silma vahele, olgu siis fotode või videote tegemisel. Lisaks pakub see suum suurepärast vaikset, muutes selle ideaalseks madala müratasemega keskkondades pildistamiseks, kuna lineaarmootor on konstrueeritud nii, et see vähendab ajami töö ajal tekkivat vibratsiooni (tavalise ajamisüsteemiga võrreldes).

Suurepärane pildikvaliteet hetke õhkkonna jäädvustamiseks
70–180 mm F/2.8 väljatöötamisel püüdis Tamron saavutada tasakaalu kompaktse suuruse ja kerge kaalu vahel, ilma et oleks ohverdanud kõrget pildikvaliteeti. Optiline konstruktsioon sisaldab 19 elementi 14 rühmas. Spetsiaalsete läätseelementide, sealhulgas XLD (eriti madala dispersiooniga), LD (madala dispersiooniga), GM (glass Molded Aspherical) ja hübriid-asfääriliste läätseelementide rikkalik paigutus saavutab erakordselt suure lahutusvõime ja kontrollib aberratsioone pildi keskelt servadeni. BBAR-G2 (lairiba peegeldusvastane põlvkond 2) katet kasutatakse varjundite ja helkimise mahasurumiseks ning objektide täpsete ja täiskontrastsete detailide esitamiseks isegi tagantvalgustusega tingimustes. Lühidalt öeldes pakub objektiiv silmapaistvat teravust ja selget väljendust, jäädvustades mis tahes stseeni meeleolu ilma kompromissideta kogu suumivahemikus.

MOD (minimaalne objekti kaugus) vaid 0,85 m (33,5 tolli)
70–180 mm F/2,8 MOD on kogu suumivahemikus vaid 0,85 m (33,5 tolli), mis on suure avaga telesuumobjektiivi puhul üllatav saavutus. Tänu sellele lühikesele kaugusele, eriti 180 mm telefoto otsas, on maksimaalne suurendussuhe 1:4,6, mis võimaldab teil luua võimsaid pilte. Veelgi enam, kahe VXD lineaarse mootoriga teravustamismehhanismiga varustatud ujuv komponent säilitab kõrge pildikvaliteedi, kontrollides samal ajal tõhusalt aberratsioone, nii et 70–180 mm F/2.8 tagab suurepärase pildikvaliteedi isegi lähivõtetel. Kasutajad saavad kogeda ainulaadseid fotograafilisi ilmeid ja kõrget pildikvaliteeti, mis on võimalik ainult selle objektiiviga.

Lähivõtted 0,27 m (10,6 tolli) kõrguselt, et vallandada uus pildistamiskogemus
70–180 mm F/2.8 ainulaadne võimalus on pildistada lähivõtetelt kuni 0,27 m (10,6 tolli) 70 mm lainurk-otsas käsitsi teravustamise (MF) juures. Kuigi see režiim muudab pildi perifeerias teravustamise keeruliseks, võimaldab see vaadata uude maailma, mida saab renderdada ainult see objektiiv. Avastage see täiesti uus pildistamiskogemus. Tamron 70–180 mm F/2.8 Di III VXD. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 19/14, Objektiivi tüüp: Telesuumobjektiiv. Kaamerabrändide ühilduvus: Sony, Objektiivi katte omadused: Fluorkate, Objektiivi varjuk kuju: Kroonlehe varjuk. Toote värv: must. Läbimõõt: 8,1 cm, Filtri suurus: 6,7 cm, Pikkus: 149 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles