Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tamron 70-180mm F / 2.8 Di III VC VXD G2 MILC telesuumobjektiiv must

Tamron 70-180mm F / 2.8 Di III VC VXD G2 MILC telesuumobjektiiv must
Laos
  • 1 324.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 441.66 €
Kaubamärgid Tamron
Kauba ID: 1876939
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Laiendage oma loovust 2. põlvkonnaga

Maailma väikseim ja kergeim kiire F2.8 ava ja hämmastava jõudlusega

70–180 mm F/2.8 Di III VC VXD G2 (mudel A065) on kõrgelt tunnustatud A056 teise põlvkonna G2 järeltulija. Uus mudel säilitab oma kiire F2.8 ava ja 180 mm telefoto, saavutades samal ajal maailma väikseima suuruse ja kergeima kaalu omas klassis. Optiline disain on täielikult ümber töödeldud, et säilitada kõrgeim mobiilsuse tase. Spetsiaalse klaasi, sealhulgas XLD- ja LD-objektiivielementide täppiskombinatsioon tagab kompromissitu optilise jõudluse kogu suumivahemikus. 70–180 mm F2.8 G2-ga on TAMRON viinud renderdamise ja miniatuursuse piirini – edusammud, mis suurendavad naudingut ümbritseva maailma jäädvustamisel.

Kiire ja täpne automaatne teravustamine ning parem jälgimisjõudlus ja VC mehhanism
Automaatse teravustamise ajam kasutab jätkuvalt VXD4 lineaarse mootoriga teravustamismehhanismi, mis ühendab endas oma klassi parima kiiruse ja täpsuse kiireks ja täpseks teravustamiseks. Täpsed arvutused, mida kasutati 50–400 mm F4.5–6.3 (A067) ja 150–500 mm F5–6.7 (A057) värskendamiseks, on ümber töötatud, et parandada liikuvate objektide jälgimist, tagades, et te ei jää kunagi tegevusest ilma, olgu siis fotode või videote pildistamisel. . Lisaks on 70-180mm F2.8 G2 varustatud TAMRONi VC5 mehhanismiga. See summutab kaamera värisemise, mis kipub tekkima telefoto otsas pildistamisel, lähiteravustamise ajal või vähese valgusega tingimustes, et saavutada teravamad tulemused.

MOD 0,3 m avab uusi võimalusi
Lähedalt pildistamine, mis oli 1. põlvkonna mudelil võimalik ainult käsitsi teravustamise abil, on nüüd võimalik 70–180 mm F2.8 G2-ga autofookusega. TAMRONil on õnnestunud vähendada MOD 0,3 meetrini 70 mm juures. 70 mm juures on töökaugus 12 cm ja maksimaalne suurendussuhe 1:2,6. See avardab ühe objektiiviga väljendusvõimalusi.

Suumiluku (ZL) mehhanism
Suumilukk – ZL-mehhanism takistab toru soovimatut pikendamist transportimise ajal. Lüliti abil aktiveeritav lukk kaitseb objektiivi kahjustuste eest ja samas garanteerib selle kiire kasutusvalmis.

FLR
Fluorikate – Fluorikate kaitseb esiläätse saastumise eest. See takistab õli ja veepiiskade pinnale kleepumist. Sõrmejälgi ja mustust on lihtsam eemaldada.

BBAR G2
Lairiba peegeldusvastane funktsioon – BBAR-i mitmekihiline kate tagab loomulike värvidega säravad pildid. See vähendab objektiivi pinda tabavate valguskiirte peegeldust. Täiustatud BBAR G2 kate on kasutusel alates 2019. aastast.

Sisemine teravustamissüsteem (IF).
Sisemine fookus – sisemine teravustamine ei lase silindril teravustamise ajal välja sirutada ja pöörata. Objektiivi on lihtsam käsitseda ja see sobib kasutamiseks polariseerivate või gradatsioonifiltritega.

HÄRRA
Niiskuskindel konstruktsioon – objektiiv on pritsmekindel. Kõikidel kriitilistel kohtadel on spetsiaalsed tihendid. Selle funktsiooniga objektiivid sobivad ideaalselt halva ilmaga õues kasutamiseks.

LD (madala dispersiooniga)
Madal dispersioon – LD-elementidel on eriti madal värvidispersiooni indeks. Need vähendavad kromaatilisi aberratsioone, mis ilmnevad kontrastsete servade värviribadena, ja vähendavad pildi teravust.

XLD (eriti madala dispersiooniga) klaas
Eriti madal dispersioon – XLD elementidel on eriti madal värvidispersiooni indeks. Need vähendavad kromaatilisi aberratsioone, mis ilmnevad kontrastsete servade värviribadena, ja vähendavad pildi teravust.

VC (vibratsioonikompensatsioon)
Vibratsioonikompensatsioon – Tamroni välja töötatud pildistabilisaator, mis kompenseerib kaamera soovimatu liikumise teravama pildi saamiseks. VC-pildistabilisaatoriga on võimalik saavutada kuni 5 EV-peatust aeglasem säriaeg.

VXD autofookus
Voice-Coil Extreme-Torque Drive – VXD autofookus tagab kiire ja täpse teravustamise nii lähedal kui ka kaugel asuvatel objektidel. Vaikne teravustamismootor reageerib välkkiirelt ja sobib eriti hästi liikuvate objektide pildistamiseks.

TAMRONi objektiivi utiliit
Uue TAMRON Lens Utility tarkvara töötasime välja meie enda TAMRONi objektiivide konfigureerimiseks. Pärast programmi arvutisse installimist saab ühilduvad objektiivid ühendada arvutiga ühenduskaabli kaudu, et kohandada erinevaid objektiivi funktsioone või uuendada objektiivi püsivara.Tamron 70-180mm F/2.8 Di III VC VXD G2. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 20/15, Objektiivi tüüp: Telesuumobjektiiv. Kaameramarkide ühilduvus: Sony. Toote värv: must. Läbimõõt: 8,3 cm, Filtri suurus: 6,7 cm, Pikkus: 156,5 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles