Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tamron 35-150mm F / 2-2,8 Di III VXD, Nikon Z MILC / peegelkaamera standardsuumobjektiiv must

Tamron 35-150mm F / 2-2,8 Di III VXD, Nikon Z MILC / peegelkaamera standardsuumobjektiiv must
Laos
  • 1 755.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 585.33 €
Kaubamärgid Tamron
Kauba ID: 1756555
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ilusad pildid hingematvate detailidega
Maailma esimene kõik-ühes suum kiirusega F/2 peeglita täisformaadis süsteemikaameratele

35-150 mm F/2-2.8 Di III VXD (mudel A058) on reisisuumobjektiiv, mida iseloomustab eriti kõrge eraldusvõime. See katab kõige tavalisema fookuskauguse vahemiku 35 mm lainurgast kuni 150 mm telefotoni ja on maailma esimene 1 suumobjektiiv, mille algava ava on F/2 Sony E-kinnitusega peegelpildita täisformaadis süsteemikaameratele. See sobib kõikidele tüüpilistele reisifotograafia olukordadele – maastikest ja arhitektuurist portreede ja grupivõtete tegemiseni igapäevaste hetkepiltideni, isegi vähese valgusega motiivistseenide jaoks. Kiire ja täpse VXD-tehnoloogiaga autofookusega varustatud 35–150 mm F / 2–2,8 võimaldab pildile iga hetke teravalt jäädvustada. Inspireeriv ja ainulaadne kombinatsioon suurest fookuskauguse vahemikust, suurest kiirusest ja täiustatud tehnoloogiast ühes objektiivis avab uue loomingulise vabaduse.

Suurejoonelised lähivõtted – väga lihtsalt
35 mm lainurkasendis on lühim seadistuskaugus vaid 0,33 m, mis vastab maksimaalsele suurendusele 1:5,7. Suur ava tagab motiivi suurepärase särituse ja kauni tausta hägususe. Lühikese lähivõtete distantsi ja suure kiiruse kombinatsioon võimaldab ka palju loomingulisi fotosid, näiteks siseruumides tehtud toidufotosid.

Lainurgast telefotoni – kõik fookuskaugused ühes suumobjektiivis
35–150 mm F/2–2.8-ga on kasutajatel vaid ühe objektiiviga rohkem võimalusi kui kunagi varem. Kiire suumiga objektiiv katab kogu fookuskauguse vahemikus 35 mm lainurgast kuni 150 mm telefotoni. Ühest kohast saab realiseerida palju erinevaid pildilõike – ideaalsed tingimused loominguliseks pildistamiseks. 150 mm juures saate saavutada muljetavaldavaid portreesid, millel on terav teravus ja atraktiivne bokeh-efekt maksimaalse avaga F/2,8. 85 mm juures annab pildistatava inimese lähedus fotodele veelgi intiimsema tunde. 50 mm ja 35 mm on klassikalised fookuskaugused maastiku, katvuse ja tänavapildistamiseks.

Individuaalne konfiguratsioon TAMRON Lens Utility tarkvaraga
Objektiiv ühildub uue TAMRON Lens Utility tarkvaraga, mille Tamron töötas välja oma objektiivide konfigureerimiseks. Kui 35-150 mm F/ 2-2,8 Di III VXD on ühendatud tarkvaraga arvutiga, kasutades eraldi saadaolevat TAMRONi ühenduskaablit, saab erinevaid funktsioone individuaalselt konfigureerida ja objektiivi püsivara värskendada.

Uus disain mugavamaks kasutamiseks
Suurema kasutusmugavuse huvides ei ole põhjalikult uuendatud mitte ainult kiire standardsuumobjektiivi sisemist tööd, vaid ka selle väliskest. 35–150 mm F/2–2.8 disain on tulevaste Tamroni objektiivide jaoks trendilooja. Fookus- ja suumirõngastel on tänu uuele gofreerimisele parem haarduvus. Erinevalt eelmistest mudelitest iseloomustab objektiivitoru ka läikiv pind, mis on eriti kriimustus- ja mustuskindel.Tamron 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD, Nikon Z. Komponent: MILC/SLR, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 21/15, Objektiivi tüüp: Standardne suumobjektiiv. Kaamerabrändide ühilduvus: Nikon. Toote värv: must. Läbimõõt: 8,92 cm, Filtri suurus: 8,2 cm, Pikkus: 158 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles