Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tamron 24mm F / 2.8 Di III OSD M1:2 MILC laiobjektiiv must

  • 265.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 88.66 €
Kaubamärgid Tamron
Kauba ID: 1756557
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Suurepärane F/2.8 lainurk-fiksfookusobjektiiv Sony E-kinnitusega täiskaader peeglita kaameratele
24 mm F/2.8 Di III OSD M1:2 (mudel F051) võimaldab pildistada lähedalt lainurkobjektiiviga. See objektiiv on teie võti põnevasse lainurkfotograafia universumisse. 24 mm fookuskaugusega pakutav lainurk-vaateväli neelab avaraid maastikke, maastikke ja linnastseene; see on ideaalne üldotstarbeline lainurkobjektiiv! See mitmekülgne objektiiv sobib paljude erinevate pildistamisstiilidega, sealhulgas avameelsete hetktõmmiste tegemiseks. Kuna see on kerge ja kompaktne, on seda lihtne kaasas kanda – ja see on tohutult kasulik, kui peate pakkima kerge või terve päeva kestvate pildistamise seikluste jaoks. MOD (minimaalne objekti kaugus) on vaid 0,12 m (4,7 tolli), nii et saate liikuda lähedalt ja jäädvustada ainulaadseid kaadreid. F/2.8 aitab teil luua ainulaadseid lähivõtteid objektiivi muljetavaldavalt kauni bokeh-efektiga taustal. Lisaks F/2.8 avale on mudeli F051 valmistamisel kasutatud spetsiaalseid klaasmaterjale, sealhulgas LD (madala dispersiooniga) ja GM (Glass Molded Aspherical) läätseelemente, mis on tõhusalt paigutatud aberratsioonide kõrvaldamiseks. Mudel F051 tagab silmapaistva optilise jõudluse kogu kaadri ulatuses ja terava pildi kuni objekti tekstuurini. Niiskuskindla konstruktsiooni ja mustusekindla fluorkattega saavad fotograafid enesekindlalt välitingimustes pildistada. See objektiiv avab täiesti uue, põneva väljendusmaailma.

Minge oma teemale lähemale. Nii lähedal kui 0,12 m.
Üks peamisi omadusi, mis selle objektiivi nii põnevaks teeb, on selle hämmastav võime teha lähivõtteid. Selle objektiiviga pääsete objektile lähemale, kui olete kunagi ette kujutanud. 0,12 m (4,7 tolli) MOD juures saavutab objektiiv oma maksimaalse suurendussuhte 1:2. Te ei ole enam kunagi pettunud, sest te ei pääse pildistamise ajal objektile lähedale. See tähelepanuväärne jõudlus võimaldab kasutajatel luua kompositsioone, mis kasutavad ära dramaatilist perspektiivi (lähemad objektid on suuremad ja kaugemad on väiksemad) ja mis on ainulaadsed lainurkobjektiividele. Objektile lähedale jõudes saate teha ainulaadse foto ja kasutada kaunilt hägust tausta bokeh-efekti.

Äärmuslik kaasaskantavus suurendab objektiivi piiramatut mitmekülgsust
Võtke see endaga kõikjale. See objektiiv liigub sama hästi kui toimib. Ja kuna see on sobitatud kergete täiskaadriliste peeglita kaameratega, muutub kogu teie süsteem kergeks, kiireks ja krapsakaks. Sellel on väga kompaktne korpus, mis kaalub vaid 215 g (7,6 untsi) ja kogupikkus on 64 mm (2,5 tolli). See on mugavalt kaasaskantav, suure manööverdusvõimega ning hämmastavalt lihtne kasutada ja koostada. Kuna kogupikkus teravustamise ajal ei muutu, pääsete objektile nii lähedale kui vaja, kartmata kogemata esielemendi põrkumist. Objektiivil on sama 67 mm filtri läbimõõt, mis teistel Sony E-kinnitusega kaameratele mõeldud Tamroni kiirobjektiivide sarja liikmetel. Nii saate mugavuse huvides filtreid (nt polarisaatoreid), objektiivikatteid ja muid tarvikuid vahetada. Kes ütleb, et suuri asju ei saa väikestes pakkides?

Suurepärane pildikvaliteet eriti lainurgaga
See objektiiv tagab silmapaistva optilise jõudluse ja üldise pildikvaliteedi – omadused, mida esmaklassiliselt fikseeritud fookuskaugusega objektiivilt järeleandmatult nõutakse. Spetsiaalsete LD- ja GM-klaaselementide asjatundlik paigutus kontrollib suuresti aberratsioone, sealhulgas kromaatilisi aberratsioone. Tamroni patenteeritud BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) kate vähendab kummitusi ja helkimist, mis muidu võib vastu päikest pildistades tekkida. Lisaks pakub see kaamera kere funktsioone* kasutades kõrge eraldusvõimega jõudlust kogu kaadri ulatuses, mis maksimeerib uusimate suure megapiksliga kaamerate eeliseid. Olenemata sellest, kas pildistate tänaval, täismahus maastikke või arhitektuurset fotograafiat, annab see objektiiv erakordselt teravaid, värvilisi ja kauneid pilte ning aitab teil täita oma loomingulisi ambitsioone.
*Kui pildistate kaamera objektiivi korrigeerimise funktsiooniga.

AF koos optimeeritud vaikse režiimiga jälgib vaikselt pidevalt liikuvaid objekte
Automaatse teravustamise ajam kasutab vaikse töö tagamiseks äsja väljatöötatud OSD-d (Optimized Silent Drive). Tänu uuendatud ja optimeeritud automaatse teravustamise seadmele on töömüra märgatavalt vähenenud.
Automaatse teravustamise täpsust ja kiirust suurendatakse, et tagada täpne fookus isegi pidevalt liikuvate objektide jälgimisel.Tamron 24mm F/2.8 Di III OSD M1:2. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 10/9, Objektiivi tüüp: Laiobjektiiv. Kaamerate kaubamärkide ühilduvus: Sony, Objektiivi katte omadused: Fluorkate, Objektiivi varjuk kuju: Kroonlehe varjuk. Materjal: metall, plastik, toote värvus: must. Läbimõõt: 7,3 cm, Filtri suurus: 6,7 cm, Pikkus: 64 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles