Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tamron 17-28mm f / 2.8 Di III RXD MILC / SLR laiobjektiiv must

  • 806.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 269 €
Kaubamärgid Tamron
Kauba ID: 1769194
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Objektiiv, mis on sama helendav kui teie loominguline nägemus
Suure avaga F/2,8 ülilainurk-suumobjektiiv täiskaader peeglita
Väljuge tavalisest objektiivi tsoonist ja minge lainurga metsikusse loodusesse. 17–28 mm F/2.8 Di III RXD (mudel A046) on suure avaga ülilainurk-suumobjektiiv Sony E-kinnituse jaoks, mis on loodud eranditult peeglita kaamerate jaoks ning pakub ületamatut kaasaskantavust ja suurepärast pildikvaliteeti. See on oma klassi väikseim ja kergeim suumobjektiiv. Dramaatiline 17–28 mm suumivahemik lisab maastike, linnavaadete, mägede ja maaliliste vaadete – aga ka rühmade ja hoonete interjööri – pildistamisele uusi mõõtmeid. Vaatamata oma kompaktsele suurusele pakub see silmapaistvat optilist jõudlust. Strateegiliselt paigutatud LD (madala dispersiooniga) ja XLD (eriti madala dispersiooniga) objektiivielemendid summutavad põhjalikult kromaatilist aberratsiooni. Ülilainurga fookuskauguse ja 0,19 m (7,5 tolli) MOD (minimaalne objekti kaugus) kombinatsioon lainurga otsas soodustab rikkalikult väljendusrikast ja loomingulist fotograafiat. Uue 17–28 mm suumi automaatse teravustamise ajamisüsteemi toiteallikaks on RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive) samm-mootor, mis võimaldab sellel kiiret ja ülitäpset tööd. Lisaks on uuel suumobjektiivil niiskuskindel konstruktsioon ja hüdrofoobne fluorikiht, mis tõrjub sõrmejälgi ja mustust. See kompaktne, kuid võimas tööriist suurendab teie liikuvust ja loob teie nägemuse objektide jäädvustamiseks uutel viisidel.

Kompaktne suurus, mida saate kõikjale ja kõikjale kaasa võtta
Tamron muudab suure avaga ülilainurga pildistamise põnevamaks ning selle objektiivi puhul keskendusime kasutatavusele. 17–28 mm suumivahemik valiti hoolikalt; mis sillutas teed üllatavalt väikesele suurusele – vaid 99 mm (3,9 tolli) pikk, kaalub, kuid 420 g (14,8 untsi). Objektiivi kogupikkus suumimise ajal ei muutu, pakkudes seeläbi ühtlast käsitsemist ja stabiilseid pildistamistoiminguid. Lisaks on Φ67 mm filtri suurus suure avaga ülilainurksuumobjektiivi jaoks väike. Lisaks jagab see sama filtri läbimõõtu kui seeria kiirel standardsuumobjektiivil, 28–75 mm F/2.8 Di III RXD (mudel A036). See tähendab, et mõlema mudeli puhul võib kasutada samu filtreid, nagu PL (polarisaator), objektiivikatteid ja muid tarvikuid.

Jäädvustage kaunilt iga stseen ja vaade
17–28 mm suum tagab oma kompaktsusest hoolimata suurepärase pildikvaliteedi kompromissideta. Kaks LD-objektiivi elementi ja üks XLD-element (mille omadused on fluoriidile lähedased) paiknevad täpselt, et kõrvaldada kromaatilised ja muud aberratsioonid. Lisaks vähendab objektiivi pindadele kantud BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) kate kummitusi ja helki, mis muidu võivad tekkida, kui pildistatakse vastu päikeseloojangut ja muid taustvalgustusega olukordi. Kasutades kaamera funktsioone*, pakub see suurepärast optilist jõudlust, mis sobib kõige uuemate kõrge eraldusvõimega pildianduritega servast servani kogu suumivahemikus. 17–28 mm suum kutsub teid ülilainurkfotograafia hingematvasse maailma.

Suurepärane lähivõtete jõudlus annab loovusele jõudu
17–28 mm suumi laias 17 mm otsas on MOD 0,19 m (7,5 tolli), mis teeb maksimaalseks suurendussuhteks 1:5,2. Teleotsas on MOD 0,26 m (10,2 tolli) ja maksimaalne suurendussuhe on 1:6. Ühesõnaga, saate võimsa löögi jaoks kergesti piisavalt lähedale. Teie pildid võivad rõhutada ülilainurkobjektiividele ainulaadset perspektiivi ning suure avaga objektiividele iseloomuliku madala teravussügavusega pehmeid ilmeid saate luua, avades ava ja lähenedes objektile. Mitmekülgne, funktsionaalne ja sensatsiooniline – kõik samal ajal.

Suure jõudlusega automaatse teravustamise süsteem tähendab, et kõik pildistamisvõimalused on teie käsutuses
17–28 mm suumi automaatse teravustamise ajam sisaldab RXD-mootorit, mis aitab teil tegevusele keskenduda. RXD kasutab mootori pöördenurga täpseks juhtimiseks täiturmehhanismi, mis võimaldab tal juhtida teravustamisläätse otse ilma reduktorit läbimata. Andur, mis tuvastab täpselt objektiivi asendi, võimaldab kiiret ja täpset iseteravustamist, mis on ideaalne pidevalt liikuvate objektide pildistamisel või video salvestamisel. Ideaalne tänavapildistamiseks ja sõpruskondade pildistamiseks. Ja teravustamissüsteemiga, mis on ühtaegu sujuv ja vaikne, võimaldab uus 17–28 mm suum jäädvustada videot, muretsemata ümbritsevate helide ülevõtmise pärast.Tamron 17–28 mm f / 2.8 Di III RXD. Komponent: MILC/SLR, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 13/11, Objektiivi tüüp: Laiobjektiiv. Kaameramarkide ühilduvus: Sony. Toote värv: must. Läbimõõt: 7,3 cm, Filtri suurus: 6,7 cm, Pikkus: 99 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles