Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tamron 150-500mm F / 5-6.7 Di III VC VXD MILC teleobjektiiv must

Tamron 150-500mm F / 5-6.7 Di III VC VXD MILC teleobjektiiv must
Laos
  • 1 370.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 457 €
Kaubamärgid Tamron
Kauba ID: 1769199
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ultra-telefoto suum intuitiivse ja mugava kasutamisega
Täiuslik tasakaal kõrge pildikvaliteedi ja kerge, kompaktse disaini vahel


150–500 mm F/5–6.7 Di III VC VXD (mudel A057) ei paku mitte ainult kõrget pildikvaliteeti, vaid pakub ka suurt kasutusmugavust. Vaatamata tähelepanuväärsele 500 mm fookuskaugusele, on seda väga mugav kasutada vaid 209,6 mm pikkuse ja 93 mm maksimaalse läbimõõduga. Esimese Tamroni objektiivina Sony E-Mountiga täiskaaderkaameratele on see varustatud VC pildistabilisaatoriga, mis võimaldab vabast käest teravaid ultratelefoto võtteid. Optiline struktuur koosneb 25 elemendist 16 rühmas, nende hulgas mitmed spetsiaalsed klaasid ja hübriidasfäärid optiliste aberratsioonide korrigeerimiseks. Objektiivide BBAR-G2 kate minimeerib objektiivi sees olevaid peegeldusi ning summutab kummituskujutisi ja läätsede sähvatusi, mis on eriti levinud tagantvalgustusega fotodel. 150 mm fookuskaugusega on lähim teravustamiskaugus 0,6 m, mis tähendab, et objektiiv sobib ka muljetavaldavate lähivõtete tegemiseks. Lühidalt: 150-500 mm F/5-6.7 on väga mitmekülgne objektiiv, mida saab kasutada paljudel motiividel – maastikust metsloomadeni ja spordifotograafiani.

Omadused ja funktsioonid

Kiire ja täpne autofookus – et jäädvustaksid pildile alati ideaalse hetke!
Mudelil 150–500 mm F/5–6.7 on VXD autofookus koos võimsa lineaarmootoriga. VXD-tehnoloogia eelised seisnevad teravustamise suures kiiruses ja täpsuses. Automaatne teravustamine reageerib välkkiirelt ja fokusseerib usaldusväärselt dünaamilised motiivid nagu sportlased, kiired sõidukid, metsloomad või linnud. Lineaarmootor töötab vaikselt ja madala vibratsiooniga, nii et objektiiv sobib nii foto- kui ka videosalvestuseks.

VC pildistabilisaator teravate ja üksikasjalike ultratelefoto võtete tegemiseks vabast käest
Pika fookuskaugusega pildistades võivad isegi kaamera väikseimad liigutused ja vibratsioon põhjustada häguseid tulemusi. 150–500 mm F5-6.7 on seetõttu varustatud pildistabilisaatorisüsteemiga, mis võimaldab teha teravaid kaadreid ka ilma statiivita, kompenseerides kaamera soovimatuid liigutusi. VC pildistabilisaator on eriti kasulik ülitelefoto võtetel ja hämaras, näiteks õhtul või siseruumides. Sõltuvalt motiivist on saadaval kolm VC seadistust, sealhulgas "tõmmatav režiim".

Kompaktsete süsteemkaamerate jaoks
Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD (mudel A057) ühildub peeglita süsteemikaamerate täiustatud funktsioonidega:
- Kiire hübriid- ja Eye AF
- Otsene manuaalne teravustamine (DMF)
- Kaamera sisemine objektiivi korrigeerimine (vinjeteerimine, värviribad, moonutused)
- Objektiivi püsivara värskendamine kaameraga Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 25/16, Objektiivi tüüp: Teleobjektiiv. Kaamerabrändide ühilduvus: Fujifilm. Toote värv: must. Läbimõõt: 9,3 cm, Filtri suurus: 8,2 cm, Pikkus: 209,6 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles