Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Tamron 11-20mm F / 2.8 Di III-A RXD MILC Ülilai objektiiv must

  • 806.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 269 €
Kaubamärgid Tamron
Kauba ID: 1770402
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Sa oled üllatunud juba esimesest võttest
Maailma esimene 1 kiire avaga F2.8 ülilainurk-suumobjektiiv peeglivaba jaoks pakub uusi kogemusi
11–20 mm F/2.8 Di III-A2 RXD (mudel B060) on kiire avaga ülilainurk-suumobjektiiv Sony E-kinnitusega APS-C peeglita kaameratele, pakkudes pidevat F2.8 heledust ja suurepärast kaasaskantavust. . F2.8 maksimaalne ava on selles kategoorias maailmas esimene Sony E-kinnitusega APS-C peeglita. Kuna kiire ava võimaldab säilitada pikka säriaega isegi hämaras pildistades, saate minimaalse käevärinaga jäädvustada teravaid pilte. Samuti on spetsiaalsed objektiivielemendid optiliste aberratsioonide summutamiseks optimaalselt paigutatud. Need funktsioonid annavad selgeid pilte ja kõrge eraldusvõimega jõudlust. Objektiiv on nii kerge ja kompaktne, et on raske uskuda, et tegemist on kiire avaga ülilainurksuumobjektiiviga. See muudab selle ideaalseks regulaarseks kasutamiseks ja reisimiseks, kui soovite kaasas kanda väiksemat kaamerakotti. 11–20 mm F2.8 saavutab MOD (minimaalne objekti kaugus) 0,15 m (5,9 tolli) kõige laiemas otsas ja 0,24 m (9,4 tolli) 20 mm otsas, tagades võimaluse sulguda objektidele vastavalt oma soovile. Objektiivil on ka kiire ja täpne AF-ajam koos RXD (Rapid-eXtra-silent stepping Drive) samm-mootoriüksusega. Niiskuskindel konstruktsioon ja fluori kate ühendavad jõud, et pakkuda täiendavat kaitset õues pildistamisel. Selle objektiiviga on kõik, mida näete, igapäevaelust kuni reisideni. 11–20 mm F2.8 suurendab teie pildistamise naudingut, ühendades suurepärase kaasaskantavuse võimalusega jäädvustada ainult kiire avaga objektiividele omaseid pilte.

Jäädvustage dünaamilisi pilte kiire avaga ülilainurksuumobjektiiviga
See objektiiv, mis katab fookuskaugusi 11–20 mm (täiskaadervormingus 16,5–30 mm), on esimene ülilainurkobjektiiv Sony E-kinnitusega APS-C peeglita kaameratele maailmas, mis saavutab maksimaalse ava F2. .8 ja võimaldab kasutajatel täielikult nautida kiire avaga objektiivi pehmeid bokeh-efekte, iseloomulikku teravussügavust ja ainulaadset perspektiivi. Nautige suuremat fotograafiavabadust kui kunagi varem, näiteks tehke tavalisi pilte 20 mm otsast, millel on üsna loomulik vaatenurk, ja seejärel esitage endale väljakutse teha võimsaid ülilainurkvõtteid laias otsas – seda kõike nautides. lihtne käsitsemine ja kiire avaga objektiivide eelised. Objektiiv paistab silma erinevatel stsenaariumidel, sealhulgas arhitektuuril, maastikul, sisekeskkonna portreedel ja sisefotograafias.

Disain on nii kompaktne ja kerge, et on raske uskuda, et tegemist on ülilainurkobjektiiviga
Objektiiv kujundati erakordselt kompaktseks ja kergeks, sobides ideaalselt Sony E-kinnitusega APS-C peeglita kaameratega. Selle kogupikkus on 86,2 mm (3,4 tolli) ja kaal 335 g (11,8 untsi). Kujutage ette objektiivi, mis on nii väike ja kerge, et on raske uskuda, et tegemist on täisväärtusliku kiire avaga ülilainurksuumiga. Saate keskenduda pildistamisele, muretsemata mahu või kaalu pärast. Kui kasutate koos ühilduva Sony E-kinnitusega peeglita kaamerakerega APS-C, saate nautida käest käest muretut piltide jäädvustamist või isegi video salvestamist kompaktse statiivi või gimbali abil.

Nautige TAMRON 11-20mm F2.8 silmapaistvat optilist jõudlust
11–20 mm F2.8 on kõrge eraldusvõimega objektiiv, mis keskendub suurepärasele pildikvaliteedile täieõigusliku kiire avaga ülilainurksuumina. Optiline konstruktsioon sisaldab 12 elementi 10 rühmas. Kahe GM (Glass Molded Aspherical) objektiivielemendi hästi tasakaalustatud paigutusega säilib kõrge eraldusvõime kogu kaadri ulatuses. Kahte LD (madala dispersiooniga) ja ühte XLD (eXtra Low Dispersion) objektiivielementi kasutatakse kromaatiliste aberratsioonide mahasurumiseks, mis kipuvad tekkima kiire avaga objektiivide laia avaga pildistamisel. Need funktsioonid koos annavad selgeid ja teravaid pilte. Lisaks võimaldab Sony kaameratesse sisseehitatud objektiivi korrigeerimise funktsioonide kasutamine kasutada objektiivi jõudluse täiendavat kasu.

Nautige 0,15-meetrise MOD-ga lainurk-makro põnevat maailma
MOD (minimaalne objekti kaugus) on kõige laiemas otsas vaid 0,15 m (5,9 tolli). See äärmuslik lähivõttevõime võimaldab teil jõuda objektile nii lähedale kui soovite. Maksimaalne suurendussuhe on 1:4 (ülilainurkobjektiivi jaoks hämmastav saavutus) ja see avab võimsa lainurk-makropildistamise, kasutades ainulaadset perspektiivi, mis muudab lähedalasuvad objektid suuremaks ja kaugemad objektid väiksemaks. Lisaks annab F2.8 maksimaalse ava kasutamine madalama teravussügavuse, mis loob taustal pehme bokeh-efekti, võimaldades kasutajatel teha ainulaadseid ilmeid omavaid pilte.

Avastage paljusid erinevaid olukordi, ühendades kaks objektiivi TAMRONi kiire avaga suumite seerias APS-C peegelkaamerate jaoks
Kombineerides 11–20 mm F2.8 ja selle suurepärase kaasaskantavuse ja kõrge pildikvaliteedi tasakaalu 17–70 mm F/2.8 Di III-A VC RXD-ga (mudel B070), katab nende kahe objektiivi kombinatsioon äärmise fookusvahemiku. pikkusega 11 mm kuni 70 mm (täiskaaderkaamerate puhul vastab 16,5 mm kuni 105 mm) kiire ja laia avaga F2,8. Kahe objektiivi kaal kokku on vaid ligikaudu 860 g (30,3 untsi). Suurte mõõtmete ja kaalu järsk vähendamine võib pildistamise ja transportimise ajal koormust oluliselt kergendada ning on mugav reisimisel, kui soovite oma kaamerakoti suurust ja kaalu nii palju kui võimalik vähendada. Lisaks, nagu enamikul TAMRONi muudel Sony E-kinnitusega kaameratele mõeldud objektiividel, on filtri suurus ühtlane 67 mm. Lisaks PL-i ja erinevate muude filtrite ühisele kasutamisele objektiivide vahel on ühtne suurus ka väga mugav, kuna see välistab objektiivi vahetamisel õige objektiivikorgi leidmise. Nende kahe objektiiviga, mis katavad laia vaatenurga, saavad kasutajad hõlpsalt nautida fotograafiat, mis hõlmab erinevaid žanre alates portreetöödest kuni lauafotograafia ja maastikupiltideni. Kas see kõik on olemas!

Suure jõudlusega automaatse teravustamise süsteem tähendab, et kõik pildistamisvõimalused on teie käsutuses
11–20 mm F2.8 automaatse teravustamise ajam sisaldab RXD-mootorit, mis aitab teil tegevusele keskenduda. RXD kasutab mootori pöördenurga täpseks juhtimiseks täiturmehhanismi, mis võimaldab tal juhtida teravustamisläätse otse ilma reduktorit läbimata. Andur, mis tuvastab täpselt objektiivi asendi, võimaldab kiiret ja täpset iseteravustamist, mis on ideaalne pidevalt liikuvate objektide pildistamisel või video salvestamisel. Ja teravustamissüsteemiga, mis on ühtaegu sujuv ja vaikne, võimaldab 11–20 mm F2.8 vaikses keskkonnas pildistada pingevabalt, muretsemata sõiduheli pärast.Tamron 11–20 mm F/2.8 Di III-A RXD. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 12/10, Objektiivi tüüp: Ülilai objektiiv. Kaameramarkide ühilduvus: Sony, Maksimaalne suurendus: 7,6x, Varjuki kuju: Kroonlehe varjuk. Toote värv: must. Jätkusuutlikkuse sertifikaadid: CE. Läbimõõt: 7,3 cm, Filtri suurus: 6,7 cm, Pikkus: 86,2 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles