Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SVEN PS-655 2x25W; LED-ekraan; TWS; FM-raadio; AUX; USB / SD-kaardi tugi;Valgustus; Mikrofoni sisend (karaoke); Pult; Sisseehitatud ekvalaiser

SVEN PS-655 2x25W; LED-ekraan; TWS; FM-raadio; AUX; USB / SD-kaardi tugi;Valgustus; Mikrofoni sisend (karaoke); Pult; Sisseehitatud ekvalaiser
Laos
  • 79.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 26.66 €
Kaubamärgid SVEN
Kauba ID: 1824315
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
  • Värviline valgustus
  • Juhtmeta signaali edastamine Bluetoothi kaudu
  • Kahe kõlari juhtmevaba ühendamine ühe allikaga
  • Mikrofoni sisend kajafunktsiooniga
  • Sisseehitatud helifailide mängija USB-flash- ja microSD-kaardi salvestusseadmetest
  • LED-ekraan
  • Sisseehitatud ekvalaiser
  • Sisseehitatud FM-raadio*
  • Juhtmega ühendus
  • Pult


* Vajalik on väline antenn (kaasas)

Tantsud, laulud ja lõbu järgneb alati neile, kes on juba tuttavad SVENi sarjaga, mida on hiljuti täiendatud mudeliga PS-655 . Brändi fännid naudivad eredat dünaamilist valgustust, mis võib taas sõna otseses mõttes kõikjal luua klubi atmosfääri. Tootja on pannud erilist rõhku sellele, et uudsuse kasutamine oleks ülimugav: kogu info selle toimimise kohta kuvatakse eredal LED-ekraanil, kaasaskandmiseks on mugav käepide. Juhtimist saab teostada kaugjuhtimispuldi abil.

SVEN PS-655 võimsus on muljetavaldav 50 W – see sobib ideaalselt nii kodus kui maal. Tasakaalustatud heli laias sagedusvahemikus 45 Hz kuni 22 kHz tagavad kaks paari kõlareid: kõrgsageduslikud läbimõõduga 35 mm ja madalsageduslikud koguni 100 mm läbimõõduga. Suur bassirefleks keha keskel võimaldab edastada rõhutatult tihedat bassi, mis muudab tantsukompositsioonide taasesituse võimalikult tõhusaks. Tänu sisseehitatud ekvalaiserile saab kõlari heli täielikult sobitada vastavalt teie maitsele ja esitatavatele lugudele.

Nagu kõik selles reas olevad kõlarid, toetab PS-655 kahe seadme ühendamist korraga ühe allikaga. See tähendab, et saate suurendada süsteemi koguvõimsust uskumatult 100 vatini ja luua oma tantsupõrandale täieliku ruumilise heli jaoks stereobaasi. Ja seda kõike autonoomses režiimis - paar 4400 mAh liitiumioonakut on võimelised tagama seadmete töövõime pikkadeks tundideks. SVEN PS-655 toetab mitte ainult Bluetooth-ühendust, vaid ka juhtmega ühendust. Sellel on ka sisseehitatud pleier, mis mängib USB-välklambile ja microSD-le salvestatud faile. Ja loomulikult võite loota raadio-DJ-de maitsele ja lülitada sisse FM-raadiorežiim.

SVENi lipulaevade kaasaskantavate helikeskuste teine oluline omadus on loomulikult mikrofoni sisend koos helitugevuse reguleerimise ja kaja funktsiooniga. Ühendage mikrofon, mängige fonogrammi - ja siin on meil täisväärtuslik karaokejaam, mis ei vaja juhtmeid ja pistikupessa ühendamist. Varem oli see vaid unistus, kuid tänapäeval saab seda osta olmeelektroonika kauplustest – SVEN PS-655 on juba müügile jõudnud.

Omadused
Aku mahutavus 4400 mAh
Andur Ioon-liitium
Bluetooth®-i toetatud profiilid A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Esimene trükk Kodune helisüsteem
Heli pesa 2
Heliväljundi režiim Stereo
Iseärasused KaraokeBacklight LED
Kaasas tarvikud Kiirjuhend
Laius 240 mm
Manustatud seadmed LED-ekraan Kaardilugeja (MicroSD)
Nõutav arv patareisid 1 (USB-tüüp A)
Pidev kasutamine 240 mm
Põhivärv 3,9 kg
Sagedusreaktsioon 45Hz-22kHz
Satelliidi pistik 1
Seadme paigutus Väline (eraldi)
Sisendpinge DC 5V
Smart TV platvorm Esita/peata lugusid
Sügavus 470 mm
Sügavus Jah
Süsteemi komponendid 2 dünaamika
Toiteallika asukoht Väline
Tolmuimeja Must
Väljundvõimsus 50 W
Väljundvõimsus kanali kohta 25 W
Номинальная емкость выходного лотка Laadimiskaabel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles