Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SVEN MC-30 2x100W; Tämbri ja helitugevuse juhtseade ees; Digitaalne optiline sisend; Pult; Bluetooth

SVEN MC-30 2x100W; Tämbri ja helitugevuse juhtseade ees; Digitaalne optiline sisend; Pult; Bluetooth
Laos
  • 203.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 68 €
Kaubamärgid SVEN
Kauba ID: 1824270
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
    • D-klassi võimendi DSP-ga
    • Bi-Amping: Eraldi võimendusega HF ja LF kanalid
    • Kvaliteetne kuppel tweeter
    • Juhtmeta signaaliedastus Bluetooth mooduli kaudu
    • Digitaalne optiline sisend
    • Pult

Täiustatud arendused, parimad komponendid ja ajaproovitud hämmastav heli – see on legendaarse SVEN STREAM akustiliste süsteemide sarja retsept, mis on tõelisi Hi-Fi fänne rõõmustanud juba aastaid. Paljud selle seeria tooted toovad muusikasõpradele endiselt palju positiivseid emotsioone – kuid kätte on jõudnud aeg uute kõlarite ilmumiseks, mis mitte ainult ei jätka sarja traditsioone, vaid pakuvad kasutamise kaudu ka seni kättesaamatut mugavust. asjakohaseid tehnoloogiaid.

SVEN MC-30 "süda" on kaasaegne 200 W võimsusega D-klassi võimendi, mis tagab valju, kuid samas kvaliteetse heli, mis vastab koduste Hi-Fi süsteemide kõrgetele standarditele. Sisseehitatud DSP võimaldab teil pakkuda suurepärast heli, kui kasutate digitaalse signaalitöötluse tõttu erineva kvaliteediga allikaid – alates KAOTUD failidest kuni populaarsete voogedastusteenusteni.

Sügavat ja võimsat bassi edastab 140 mm draiver, samas kui eraldi kõrgetasemeline kuppelkõrgsageduskõrgsagedusheli vastutab kõrgete helide taasesituse eest. Hip-hopi bassipuhujatest klassikalise muusika fännideni – need meeldivad kõigile. Bi-Amping tehnoloogia abil saavutatud kõigi sageduste täiusliku tasakaalu ja kvaliteetse taasesituse säilitamine – kõrgete ja madalate sageduste eraldi võimendus.

Tänu Bluetooth-ühenduse kaudu toimuva juhtmevaba heliedastuse toele ei ole teid juhtmetega kõlarite külge "seotud". Lülitage kiiresti taustamuusika sisse, kuulake taskuhäälingusaadet või audioraamatut – lihtsalt "tutvuge" nutitelefoni kõlarisüsteemiga, misjärel võtab kogu protsess mõne sekundi. Noh, statsionaarse allikaga ühendamiseks on analoog-RCA-sisend ja digitaalne optiline sisend, mis tagab maksimaalse helikvaliteeti.

Kompaktse ja mugava kaugjuhtimispuldi abil saate hallata igat tüüpi ühendusi, vahetada allikate vahel ja muuta kõiki süsteemiseadeid. SVEN MC arendajad muutsid teie suhtlemise sellega võimalikult mugavaks. Selle iga detail, alates elektroonilistest komponentidest kuni MDF-korpuse ja disainielementideni, tehti ainult ühe eesmärgiga – pakkuda kasutajatele rõõmu ja naudingut.

Omadused
Heli pesa 1 (RCA)
Heliväljundi režiim Stereo
Kaasas tarvikud Kasutusjuhend
Kõrvaklapid 1 (3,5 mm minipistik)
Laius 255 mm
Materjal MDF
Pidev kasutamine 355 mm
Põhivärv 10,8 kg
S/PDIF-sisend optiline 1 (TOSLINK)
Sagedusreaktsioon 30Hz-27kHz
Seadme paigutus Väline
Sisendpinge ~ 230 V
Sisendsagedus 50 Hz
Smart TV platvorm Kõrged
Sügavus 225 mm
Sügavus Jah
Süsteemi komponendid 2 dünaamika
Süsteemi tüüp Kodune helisüsteem
Toiteallikas jõuseade
Tolmuimeja Must
Väljundvõimsus 200 W
Väljundvõimsus kanali kohta 100 W
Номинальная емкость выходного лотка Toitekaabel 3,5 mm kuni 2RCA kaabel

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles