Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SVEN AP-U1500MV LED lülitatav taustvalgus; mittepunduv kaabel; mikrofoni lahtiühendamine, virtuaalne 7.1 heli, mängutarkvara, USB

SVEN AP-U1500MV LED lülitatav taustvalgus; mittepunduv kaabel; mikrofoni lahtiühendamine, virtuaalne 7.1 heli, mängutarkvara, USB
Laos
  • 43.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.66 €
Kaubamärgid SVEN
Kauba ID: 1824335
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
    • Ruumiline heli 7.1
    • Dünaamiline taustvalgus
    • Optimeeritud professionaalseks mängimiseks
    • Kõrvaklapid passiivse mürasummutussüsteemiga
    • Kõrgeim helikvaliteet
    • Mittepunnitud kaabel kangast punutisega
    • Mugav iste

Ruumiline heli ja mitmesugused kohandamisvalikud – mida veel võiksite seadmelt nõuda? Muidugi suurepärane mugavuse ja usaldusväärsuse tase, samuti võimalus meeskonnakaaslastega lihtsalt ja mõnuga suhelda. Ja kõik see on SVENi hiljuti esitletud mängurikõrvaklappides AP-U1500MV . Seade pakub spordimängijatele mitte ainult uuel tasemel mängudesse sukeldumist, vaid ka tõelist eelist virtuaalsetes lahingutes – 7.1 ruumiline heli võimaldab selgelt lokaliseerida vastased ja muud ohuallikad.

Lülitav LED-taustvalgustus võimaldab peenelt kontrollida mänguatmosfääri ja meelitada ümbritsevate pilke. Taustvalgustuse sisselülitamine ja heli reguleerimine toimub spetsiaalse tarkvara abil, mis võimaldab anda seadmele individuaalsuse ja tagada selle maksimaalne vastavus konkreetse kasutaja soovidele ja vajadustele. Kõrgeim mugavuse ja passiivse heliisolatsiooni tase saavutatakse mugava peapaela ja pehmete kõrvapatjadega, mis töötavad koos, et saavutada peakomplektiga täiuslik sobivus.

SVEN AP-U1500MV kõrvaklappide eraldi "atraktsioon" on kaabel. Esimene asi, mis tähelepanu köidab, on loomulikult stiilne ja vastupidav kangast palmik. See mitte ainult ei kaitse hõõrdumise ja muude kahjustuste eest, vaid hoiab ära ka sassimineku... Olemas on ka mugav kaugjuhtimispult, tänu millele saate sõna otseses mõttes juhtida helitugevust, mikrofoni ja taustvalgustust vaid ühe liigutusega, ilma mängu peatamata. Allikas on ühendatud USB kaudu, mis võimaldab kõrgeimat helikvaliteeti, mis vastutab ka tipptasemel 50 mm neodüümmagneti draiverite eest.

Ja muidugi väga oluline kommentaar mikrofoni kohta, mida saab eemaldada ja uuesti paigaldada, olenevalt kõrvaklappide kasutamise stsenaariumist. Tänu tuulekaitsele ja kõrgele -42 dB tundlikkusele võimaldab see lihtsalt ja tõhusalt suhelda meeskonnakaaslastega kõige kuumemate mängulahingute ajal. Ja SVEN pakub seda kõike taskukohase hinnaga laiale kasutajaskonnale, mida on näha juba praegu - elektroonika- ja kodumasinate kauplustes on müük juba alanud.

Omadused
DWPD Arvuti Tahvelarvuti jaoks
HDD salv 24 Om
Heliväljundi režiim 7.1 kanali heli tugi
IEEE 802.11ac Kaunista
Iseärasused LED tuled
Kaabli pikkus 2,2 m
Kiirusklassi reiting 1 (4-kontaktiline USB (tüüp A))
Kõneaeg 115 dB
Ooteaeg 50 mm
Paigaldustüüp Peapael
Põhivärv 0,36 kg
Sagedusreaktsioon 50Gc-20KGc
SATA 3.0 -42 dB
SIM-kaardi number 100 Hz - 20 KHz
Süsteemi komponendid 2 dünaamika
Tolmuimeja Must
Ühendus Ühendatud
Ühilduvate toodete loend Monitor (katab)
Videosalvestuse eraldusvõime Sissetõmmatav

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles