Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

SVEN 130 USB-toitel (2x3W); Helitugevuse regulaator tagaküljel

SVEN 130 USB-toitel (2x3W); Helitugevuse regulaator tagaküljel
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid SVEN
Kauba ID: 1824290
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
    • USB-toitega
    • Helitugevuse reguleerimine

Juhtub, et teie tööalal pole absoluutselt piisavalt ruumi. - Ruumi on ainult sülearvuti jaoks... Kuid muusika kuulamine, filmide vaatamine ja suhtlemine sisseehitatud kõlarite abil ei ole ikkagi nii meeldiv kui kõlareid kasutades. Siin tulevad appi ülikompaktsed lahendused.

Soome tootja SVEN esitles hiljuti paari selle valdkonna uudsust. SVEN 130 ja 135 kõlarite kõrgus on 9 cm, laius veidi üle 6 cm ja sügavus umbes 7 cm. Neid pole keeruline lauale asetada, pealegi saab need vajadusel hõlpsasti koos sülearvutiga ümbrisesse või seljakotti pista - kaaluvad vaid 280 grammi. Samal ajal erinevad akustilised süsteemid märgatavalt disaini poolest: ümarate nurkade austajatele meeldib SVEN 130 ja rangete vormide toetajatele kindlasti SVEN 135.

Samuti pole probleemi ühendusega: kõlarite toide ja helisignaal võetakse vastu arvuti USB pesast. Kaablil on helitugevuse regulaator, mis lisab mugavust ja mugavust.

Akustiline võimsus on 6 W – sellest piisab tööl muusika kuulamiseks, mängude mängimiseks ja videote vaatamiseks. Meeldiva ja mugava heli eest vastutavad 50 mm läbimõõduga kõlarid, mis pakuvad laia sagedusvahemikku - 100 Hz kuni 20 kHz. Üldiselt osutusid “beebid” mitte ainult kompaktseteks, vaid ka väga võimekateks. Pealegi on hind suurepärane... - selles pole raske veenduda - müük on juba alanud.

Omadused
Heliväljundi režiim Stereo
Kaasas tarvikud Dokumentatsioon
Laius 68 mm
Materjal Plastikust
Pidev kasutamine 90 mm
Põhivärv 0,28 kg
Sagedusreaktsioon 100Hz-20kHz
Seadme paigutus Väline
Sisendpinge DC 5V
Smart TV platvorm Helitugevus
Sügavus 65 mm
Süsteemi komponendid 2 dünaamika
Süsteemi tüüp Veerud
Toiteallika asukoht Väline
Toiteallikas USB liides
Tolmuimeja Must
Väljundvõimsus 6 W
Väljundvõimsus kanali kohta 3 W

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles