Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire X60-T taskulamp, 1500lm, USB

Superfire X60-T taskulamp, 1500lm, USB
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455692
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Taskulamp Superfire X60-T

Mugav Superfire X60-T taskulamp võib särada kuni 300 meetri kaugusele. Sellel on kuni 5 töörežiimi, nii et saate seda hõlpsalt kohandada peaaegu igas olukorras. 3–8-tunnise tööaja ja IP34 veekindluse reitinguga üllatab teid selle töökindlus. See võimaldab täpselt valgustada nii kaugeid piirkondi kui ka enda lähedal asuvaid objekte või kohti.


Särab eredamalt ja kaugemale

Taskulambi jõudluse parandamiseks on suur objektiiv. Seade võib särada suure võimsusega ja täpselt sellise heledusega, nagu soovite. Samuti avaldab see muljet oma tohutu ulatusega, mis ulatub kuni 300 meetrini. See muudab X60-T ideaalseks mitmesugustes olukordades. Saate selle jõudlust hõlpsalt oma vajadustele vastavaks kohandada ja panna see ideaalselt valgustama nii endast kaugel kui ka lähedal asuvaid objekte.


5 valgustusrežiimi

Taskulambi optimaalseks kohandamiseks praeguse olukorraga valige üks saadaolevatest valgustusrežiimidest. X60-T võib kiirata kõrge või keskmise intensiivsusega valgust. Seade pakub ka energiasäästurežiimi ja SOS-i. Ja kui satute ohtu, saate edukalt kasutada taskulambiga ründajat ajutiselt pimedaks, et võita aega enda kaitsmiseks, põgenemiseks või abi kutsumiseks.


See töötab hästi ka jõupangana.

Seadmel on 2 USB-porti. Ühte neist kasutatakse taskulambi laadimiseks ning teise abil saab selle lihtsalt ja mugavalt muuta mugavaks toitepangaks. X60-T ei rõõmusta teid mitte ainult pika tööajaga, vaid võimaldab teil vajadusel ka nutitelefoni laadida. Täiendav mugavus on praktiline indikaator, mis annab teile vajalikku teavet aku oleku kohta.


Ta ei karda vett

IP34 reiting tähendab, et saate taskulampi muretult kasutada peaaegu igas keskkonnas. Seade on varustatud vastupidava tihendiga, mis takistab vee sissepääsu. Kerge vihm, kohatine prits või isegi ootamatu paduvihm – Superfire X60-T aitab teil pimedas orienteeruda olenemata olukorrast.


Alati käepärast

Seadme mõõtmed ei ületa 15,8 x 4,1 cm ja see kaalub vaid 190 g.Seetõttu on see ülimugav – saate seda alati kaasas kanda, et vajadusel kasutada töökindlat valgusallikat. Selle transportimist hõlbustab spetsiaalne klamber, millega saab X60-T seljakoti või riiete külge kinnitada ja käed vabastada. Samas on latern üllatavalt vastupidav – selle stabiilsust tõstab muuhulgas alumiiniumsulamist alus.


Tootja Superfire
Mudel X60-T
Vahemik kuni 300 m
Mahutavus 3400 mAh
Kaal 190 g
Mõõtmed 158x41x34 mm
Töötunnid kuni 3-8 tundi
Kaitseaste IP34

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles