Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire X30 esilatern, 500lm, USB

Superfire X30 esilatern, 500lm, USB
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455054
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tänavalatern

Supfire X30 on kompaktne esilatern, mille saate kõikjale kaasa võtta. See mahub teie taskusse, seljakotti, rahakotti või isegi kotikest. Peavõru võimaldab asetada taskulambi pähe ja kasutada seda siis, kui on vaja vabastada mõlemad käed. Lisaks saame tänu võimalusele reguleerida taskulambi asendit 45 kraadi piires, valguse langemisnurka vastavalt oma vajadustele.

Läheduse lüliti

Taskulamp on varustatud kontaktivaba lülitiga, mis võimaldab taskulampi taskulambi ees käega vehkides sisse lülitada. See funktsioon on eriti kasulik, kui teil on määrdunud käed või määrdunud kindad, mis muudavad lüliti vajutamise väga keeruliseks.

Kiire laadimine

Taskulambi toiteallikaks on üks 1200 mAh aku. Akut saab kiiresti laadida kasutades mikro-USB pesa. Taskulambi laadimiseks pole vaja spetsiaalset laadijat – piisab, kui ühenda mikro-USB kaabel toitepanga, laadija või arvutiga. Laadimise ajal näitab punane tuli, et aku laeb, ja kui aku on laetud, muutub tuli roheliseks.

Tugev valgus

USA Cree XPG LED toodab võimsat valgust ja sellel on pikk kasutusiga. Valikuline COB-paneel pakub lainurkvalgustust, mis valgustab suurepäraselt lähiümbrust ja võimaldab ka punase tule sisse lülitada, mis on kasulik rasketes oludes või hädaolukordades. Valguse heledus on 340 luumenit ja ulatus 130 meetrit. Taskulambil on 5 valgustusrežiimi. Heleduse reguleerimiseks kasutatakse 3 režiimi (kõrge, keskmine, madal) ja kahte viimast punase tule sisselülitamiseks. Taskulambi lülitit kasutatakse režiimide vahetamiseks.

Supfire X30 atribuudid

Täiustatud disain, töönurga seadistamise võimalus ning punase ja valge värvi kombinatsioon eristavad X30 teistest tänavavalgustitest.

Sisaldab:

  • Esituli
  • USB-kaabel
Mudel x30
Valgusallikas CREE XPG LED (ülemine lamp) + COB (põhilamp)
Hinnatud jõud 5
Töötunnid 160 minutit
Luumenid 340
Kukkumiskindlus (meetrites) 1
Suurus (mm) 60x45x35
Kaal (g) 58
Veekindel IP44
Max kiire kaugus 60-130
Laadimisport mikro-USB
Aku mahutavus (mAh) 1200
Valgustusrežiimid 5 režiimi (peatuli> lisatuli> põhi- ja lisatuli> punane tuli> punane vilkur, anduri kaugus 10 cm, režiimi mälufunktsioon)
Materjal ABS plastik
Laadimisaeg 167 minutit

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles