Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire T56 matkalamp, 220lm

Superfire T56 matkalamp, 220lm
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1459590
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Matkalatern Superfire T56

Matkalatern Superfire T56 sobib ideaalselt erinevatesse olukordadesse. Seade särab heledusega 220 LM ja selle maksimaalne ulatus on 210 meetrit. Teie käsutuses on 4 valgustusrežiimi ja saate reguleerida ka selle heledust. See on varustatud tugevate magnetitega ja käepidemega, mis võimaldab lampi kinnitada ja kanda. Toiteallikaks on 3 AA patareid (ei ole kaasas) ja selle tööaeg on 2 tundi.

Erinevad valgustusrežiimid

Kohandage seade vastavalt oma vajadustele. Superfire lamp pakub 4 erinevat valgustusrežiimi, nii et saate kohandada valgustust peaaegu igas olukorras. Saadaolevad režiimid on Lantern, Red Flash, Flash ja Red SOS. Lisaks saate reguleerida valguse heleduse taset, reguleerides lambi kõrgust.

Läbimõeldud disain

Seade on varustatud praktilise käepidemega, mis võimaldab seda mugavalt kaasas kanda ja ka näiteks oksale riputada. Sellel on ka sisseehitatud magnetid, mis võimaldavad lampi kinnitada näiteks auto kere külge. Selle valmistamiseks kasutati vastupidavat ABS materjali, mis on erakordselt vastupidav kulumisele ja kahjustustele.

Kasutage nii nagu soovite

T56 disainimisel võeti arvesse erinevaid kasutusjuhtumeid. Lamp sobib suurepäraselt autoremondiks, telkimiseks, majapidamistöödeks või õhtusteks jalutuskäikudeks. Kasutate seda avariivalgustuse allikana ootamatute elektrikatkestuste ajal. Teie võimalused on peaaegu piiramatud.

Tootja Superfire
Mudel T56
Kaitseaste IP43
Materjal ABS
Kaal 258,1 g
Võimsus 5 W (max)
Heleduse tase 220 lm
Aku kestvus Umbes 2 tundi (3x AA)
Vahemik 210 m
Valgusrežiimid Taskulambi režiim, välgurežiim, punane välk, punane SOS
Mõõtmed 138,6 x 86,5 x 90 mm (volditud) 200 x 86,5 x 90 mm (voldimata)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles