Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire T26-S matkalamp, 500lm, päikeseenergia

Superfire T26-S matkalamp, 500lm, päikeseenergia
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1460224
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Matkalatern Superfire T26-S

Kas lähete matkale või kalale? Pakkuge endale usaldusväärne valgusallikas! Matkalaterna Superfire T26-S heledus on kuni 500lm ja võimaldab valida 3 valgustusrežiimi vahel. Selle tööaeg on ligikaudu 6,5 tundi ja selle kerge kaasaskantav disain muudab selle hõlpsaks käepärast hoidmiseks. Pealegi laetakse seadet kahel viisil – kasutades mikro-USB-kaablit või sisseehitatud päikesepaneelilt.

Usaldusväärne valgusallikas – valida 3 režiimi vahel

Lamp kasutab kuni 36 energiasäästlikku ja keskkonnasõbralikku valgusallikat, nii et see suudab pakkuda eredat ja nägemiskindlat valgust. Selle võimsus ulatub 18 W-ni ja heledus kuni 500 lm. Teie käsutuses on ka 3 valgustusrežiimi – High Light, Low Light ja Strobe. Nii saate hõlpsalt kohandada seadme jõudlust vastavalt oma vajadustele!

Pikk tööaeg - 2 laadimisviisi

Veenduge, et teie lamp ei keelduks teid teenimast kõige ebasobivamal hetkel. T26-S on varustatud võimsa 4800 mAh akuga, mis tagab kuni 6,5 tundi tööaega. Seda saab laadida kahel viisil – kasutades mikro-USB-kaablit või kasutades keskkonnasõbralikku päikeseenergiat – ning seadmesse on sisse ehitatud väike fotogalvaaniline paneel.

Läbimõeldud disain

Matkalatern T26-S on äärmiselt kerge ja kaasaskantav – see võib sind kaasa võtta peaaegu kõikjale. See ei võta selja- ega reisikotis palju ruumi! See on ideaalne telkimiseks ja muuks. Selle lisaeelis on spetsiaalne konks, millega saab seda näiteks puu otsa või telki riputada. Seadmel on ka sisseehitatud ekraan, mis annab teile teavet selle laadimisoleku kohta.

Korduvkasutatav

Valige universaalsed lahendused. Lambil on 360° valgustusnurk, mis muudab selle ideaalseks mitmesugusteks rakendusteks. Soovi korral võta see kaasa matkale või kalale ning saad seda edukalt kasutada ka hädaolukordades, näiteks siis, kui elekter hakkab otsa saama või vajad väiksemat autoremonti. Seade võib toimida ka öövalgustina. Seda saab kasutada ka aia valgustamiseks.

Bränd Superfire
Mudel T26-S
Heledus 500lm
Aku mahutavus 4 x 1200 mAh
Töötunnid u. 6,5 tundi
Laadimisport Mikro-USB
Vahemik Kuni 25m2
Materjal PC+ABS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles