Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire T26 matkalamp, 420lm

Superfire T26 matkalamp, 420lm
Laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1457975
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Matkalatern Superfire T26

Mugav Superfire T26 matkalatern tagab ühtlase valgustuse olenemata tingimustest. Saate seda hõlpsalt laadida, kasutades komplektis olevat Micro USB kaablit. Lamp genereerib valgust heledusega 420 lm ja raadiusega 25 m², seega valgustab see kindlasti kämpingut või loob aias ainulaadse atmosfääri. See võib töötada kuni 6 tundi ja pakub 3 valgustusrežiimi. Lisaks on see lihtsaks paigaldamiseks varustatud praktilise konksuga.

Usaldusväärne valgusallikas

Kas lähed matkale? Või äkki korraldate sõpradega aiapidu? Superfire lamp sobib igas olukorras ja tagab 360° stabiilse valgustuse. Tänu kvaliteetsele LED-tulele genereerib seade valgust heledusega 420 luumenit ja ulatusega 25 m².

3 töörežiimi

Matkalaternal on kuni 3 valgustusrežiimi, nii et saate selle toimimist lihtsalt oma vajadustele vastavaks kohandada. Teie käsutuses on madal, kõrge ja välgurežiim. Seega saad seadet kasutada autoõnnetuse, õuepeo, õhtuse raamatu lugemise või kalapüügi ajal! Lisaks on lisaboonuseks keskkonnasõbralik ja energiasäästlik valgusallikas.

Pikk tööaeg

Seade on varustatud võimsate laetavate akudega kogumahutavusega 3600 mAh, mis tagavad ühe laadimisega 6 tundi tööd. Energia uuendamiseks ühendage lamp lihtsalt toiteallikaga, kasutades mikro-USB-kaablit, mille leiate pakendist. Umbes 8 tunni pärast on see uuesti kasutusvalmis!

Praktilised detailid

Mudelil T26 on sisseehitatud ekraan, mis annab teada lambi hetke laetuse oleku. Te ei pea enam mõtlema, millal oma seade laadimiseks ühendada! Lisaks on lambil ka funktsionaalne konks, mis muudab selle paigaldamise lihtsaks.

Kaasas

  • Matkalatern Superfire T26
  • USB-kaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Superfire
Mudel T26
Heledus 420 lm
Vahemik 25 m²
Töötunnid 6 tundi
Laadimisaeg kell 8
Toiteallikas Taaslaetav 18650 liitiumioonaku.
Aku mahutavus 3x 1200 mAh
Võimsus 18 W
Veekindel IP42
Valgustusrežiimid Madal, Kõrge ja Strobe
Materjal PC+ABS
Kaal 490 g
Mõõtmed φ99 x φ27 x 165 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles