Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire S33-A taskulamp, USB (must)

Superfire S33-A taskulamp, USB (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1456543
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Taskulamp Superfire S33-A

Superfire taskulamp on kompaktne ja kerge, nii et saate selle isegi tasku pista. See on mitmesugustes olukordades asendamatu. Ideaalne telkimiseks, töötubadeks, matkamiseks jne. Sellel on 4 töörežiimi ja see on IP43 veekindel. Samuti on see vastupidav kulumisele ja kukkumisele 1 m kõrguselt Selle energia saate taastada USB-kaabli abil ning indikaator annab märku, kui aku on täis laetud.

Nutikas laadimise indikaator

Tänu nutikale laadimisnäidikule saate oma seadme laadimisolekut igal ajal kontrollida. Punane värv tähendab, et tarvik laeb, ja sinine värv tähendab, et aku on laetud. Nii saate õigeaegselt teada, millal taskulamp on taas kasutusvalmis ja väldite selle ülelaadimist.

4 töörežiimi

Taskulambil on 4 töörežiimi, mida saad kasutada vastavalt oma vajadustele. Valige vähese valguse, SOS-i, 100% heleduse või strobe vahel.

Minimalistlik ja vastupidav

Seade on valmistatud kvaliteetsest ABS materjalist, pöörates tähelepanu igale detailile. See näeb välja ainulaadne ja elegantne, olles samas vastupidav väiksematele mehaanilistele kahjustustele. See on valmistatud keskkonnaga kooskõlas. See on kerge ja kompaktne, nii et saate seda alati endaga kaasas kanda. Lisaks on taskulambil auk kaelapaela jaoks (ei kuulu komplekti), mille saab kinnitada tarviku kaitseks.

Direktor Superfire
Mudel S33-A
Mõõtmed 131 x 36 x 29 mm
Kaalud 85 g
Võimsus 2,5 W
Pinge 3,7 V
Aku mahutavus 800 mAh
Materjal ABS
Värv must
Kukkumiskindlus kuni 1 m
Valgustuse ulatus 220 m
Laadimisport USB
Laadimisaeg umbes 2 tundi
Tööaeg umbes 2 tundi
Veekindel IP43
Heledus (luumenid) 124 lm
Režiimid 100%, nõrk valgus, SOS, strobo

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles