Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire S11-H UV-taskulamp, 365NM, USB

Superfire S11-H UV-taskulamp, 365NM, USB
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455690
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

UV-lamp Superfire S11-H

Superfire S11-H UV-taskulamp võimaldab tõhusalt tuvastada loomade jäetud jälgi, samuti tuvastada dermatofütoosi tunnuseid ja kontrollida dokumentide ehtsust. Võimas aku tagab kuni 180 minutit tööaega. Veekindel ja hämardatav annavad teile vabaduse, mida ihaldate. Toode hämmastab teid ka oma töökindluse ja kasutusmugavusega.


Avastage UV-lambi võimalused

Seade kiirgab puhast UV-valgust lainepikkusega 365 nm, mis vastutab selle efektiivsuse eest. Saate kasutada S11-H pakutavaid võimalusi mitmel viisil. Taskulambi abil saate kontrollida rahatähtede või dokumentide ehtsust, leida vaibalt lemmikloomade jäetud plekke ja isegi tuvastada, kas teie lemmikloomal on dermatofütoos.


Kestab kaua

800 mAh aku tagab UV-taskulambi tööiga kuni 3 tundi. Selle laadimine pole isegi probleem – vajate ainult mikro-USB-kaablit. S11-H-l on ka spetsiaalne aku olekuindikaator. Sinine tuli näitab, et see on täielikult laetud ja punane tuli madalat energiataset. Nii teate alati, millal peate valgusti ühendama!


Lihtne ja mugav töötada

Taskulambi kasutamine on äärmiselt intuitiivne – kasutage lihtsalt taskulambi allosas olevat väikest nuppu. See võimaldab mugavalt muuta kiiratava UV-kiirguse intensiivsust – tugevast nõrgaks või vastupidi. Superfire S11-H ühendab oskuslikult laia valikut funktsioone kasutuslihtsusega.


Kasutage seda iga ilmaga

Kuigi valgusti tagakülg ei ole veekindel, saate seda muretult kasutada iga päev iga ilmaga. Olgu see päikesepaiste või vihm, S11-H sobib teile ideaalselt. Seadet ei tohi juhuslikult niiskusega kokku puutudes kahjustada. Kasutage UV-lampi vabalt ja ärge muretsege ilmastikuolude pärast!


Nautige kasutusmugavust

Seadme korpus on valmistatud vastupidavast alumiiniumisulamist. See muudab laterna kahjustustele vastupidavaks ja avaldab muljet meeldiva tekstuuriga. Kaaludes vaid 78g, on see äärmiselt mugav ja kaasaskantav. Kõik see muudab S11-H mugavuse osas konkurentsituks – proovige ja veenduge ise!


Sisaldab:

  • Tõrvik
  • USB-kaabel
Direktor Superfire
Mudel S11-H
Valgusallikas UV365
Hinnatud jõud 2.5
Töötunnid 3 tundi
Luumenite arv 365
Kukkumiskindlus kuni 1m
Mõõtmed 115x24x24
Kaal 78 g
Veekindel Ei
Valgustusvahemik 45 m
Laadimisport mikro-USB
Aku mahutavus 800 mAh
Materjal PC
Laadimisaeg 150 min.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles