Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire MX16 taskulamp, 600lm, 500mAh, USB-C

Superfire MX16 taskulamp, 600lm, 500mAh, USB-C
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1459587
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Töötoa taskulamp Superfire MX16

Praktiline Superfire MX16 taskulamp sobib suurepäraselt paljudeks olukordadeks. Sellel on 4 valgustusrežiimi ja selle heledus ulatub 600 lm-ni. Sisseehitatud aku tagab kuni 2 tundi tööaega ja seda saab vajadusel lihtsalt laadida USB-C kaabli abil (kaasas). See on väga kerge ja kompaktne, nii et saate seda alati kaasas kanda. Tähelepanu väärib ka veekindlus (IP44) ja pudeliavaja funktsioon.

4 valgustusrežiimi

Valige oma vajadustele vastav valgustus. Seade pakub 4 taustvalgustuse režiimi, mida saab hõlpsasti vahetada, vajutades korpuse küljel asuvat nuppu. Teie käsutuses on Turbe, Strong, Low ja Strobe režiimid. Nüüd saate valgust hõlpsalt oma praegustele tingimustele vastavaks reguleerida!

Mugav laadimine

Kasutage taskulampi kuni 2 tundi. Saate hõlpsasti laadida sisseehitatud 500 mAh akut, kasutades kaasasolevat USB-C kaablit. Laadimisolekust annab teada spetsiaalne valgusindikaator: punane tähendab laadimist ja roheline, et seade on taas kasutusvalmis.

Kompaktne disain

Seadme mugav ja kerge disain tähendab, et see on alati käepärast – see mahub probleemideta isegi taskusse. Sellel on ka IP44 veekindlus. Sellel on ka pudeliavaja ja praktiline käepide, et saaksite taskulambi hõlpsalt seljakoti või koti külge kinnitada.

Kaasas

  • taskulamp
  • USB-C-USB-A kaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Superfire
Mudel MX16
Mõõtmed 61,2 x 45 x 21 mm
Kaal 42,9 g
Võimsus 9 W
Hele värv 5800 K
Heleduse tase 600 lm
Veekindel IP44
Aku mahutavus 500 mAh
Töötunnid umbes 2 tundi
Laadimisliides Tüüp C
Materjal Alumiiniumisulam + ABS
Valgusrežiimid Turbo, tugev, madal, vilkuv

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles