Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire M9-X prožektor, 440lm, USB

Superfire M9-X prožektor, 440lm, USB
Laos
  • 25.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.66 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455572
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

SuperFire M9-X prožektor – optimaalne valgustus

Võimas SuperFire M9-X taskulamp sobib ideaalselt erinevate stsenaariumide jaoks 5 valgustusrežiimiga. 2 võimsat 18650 akut tagavad pika tööea ning kuni 440 luumenit heledus valgustab ideaalselt pimedust kuni 390 meetri kaugusel. Suhteliselt väike kaal (388 g) ja mitmed praktilised disainifunktsioonid tagavad erakordse mugavuse.

5 valgustusrežiimi

Taskulamp sobib mitmeks kasutuseks. See võib särada 5 erineval viisil – tugev, keskmine, madal, strobe ja SOS režiim. See muudab selle ideaalseks näiteks päästemissioonil matkalaterna, signaallambi ja palju muuna. SuperFire pakub asendamatut toodet, mis suudab alati pakkuda täiuslikku vastust teie vajadustele.

Hävimatu taskulamp

Seade on valmistatud äärmiselt vastupidavatest materjalidest. See on uskumatult vastupidav kahjustustele ja rõõmustab teid oma töökindlusega. Enam ei pea te kartma iga lööki – M9-X jaoks ei kujuta ohtu isegi 1 m kõrguselt kukkumine!

Võimas elektripank

2 võimsat akut, mida laetakse USB kaudu, tagavad kuni 150 minutit taskulambi tööd. Nende laetuse taset näitavad selle korpusel asuvad indikaatorid. See pole veel kõik! Seade võib toimida ka universaalse toitepangana. Te ei pea enam muretsema telefoni aku tühjenemise pärast, kui olete kodust eemal, näiteks telkimisreisil. Kui teil on M9-X kaasas, saate seda kiiresti ja turvaliselt laadida.

Täiuslikult läbimõeldud disain

SuperFire taskulambi eristab ka mitmed praktilised disainifunktsioonid. Allosas asuv kokkupandav klamber võimaldab seadet stabiilselt paigutada mis tahes pinnale. See muudab selle ideaalseks näiteks ööpüügiks. Spetsiaalne konks laterna otsas võimaldab seda mugavalt riputada. Täiendav panipaik kronsteinis võimaldab muuhulgas kaableid, kruvikeerajaid ja muid väikeseid tarvikuid lihtsalt transportida.

Kerge, vastupidav, tõhus

Taskulamp on valmistatud vastupidavast, kuid kergest ABS-plastikust. Tänu sellele ei kaalu seade liiga palju, mis koos suhteliselt väikese suurusega muudab selle transportimise lihtsaks. Seadme täiendavaks eeliseks on selle veekindluse reiting IP31. Eesmine valge tuli ja küljetuled, punased ja valged, tagavad optimaalse valgustuse peaaegu igas olukorras.

Kaasas

  • Taskulamp
  • USB-kaabel
Direktor ülituli
Mudel M9-X
Valgusallikas JINGRUI XK
Hinnatud jõud 9.08
Töötunnid 150 minutit
Luumenid 440
Kukkumiskindlus (meetrites) 1
Suurus (mm) 200x94x140
Kaal (g) 388
Veekindel IP31
Max kiire kaugus 390
Laadimisport mikro-USB
Aku mahutavus (mAh) 1500
Materjal ABS plastik
Laadimisaeg 4 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles