Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire M9-E prožektor, 900lm, USB

Superfire M9-E prožektor, 900lm, USB
Laos
  • 30.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455695
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Taskulamp Superfire M9-E

Praktiline Superfire M9-E taskulamp on kasulik paljudes valdkondades – mitte ainult valgusallikana, vaid ka akuna. Kuni 289-minutiline tööaeg loob praktiliselt piiramatud võimalused ning IP31 kaitseklass võimaldab seadet kasutada ka väga erinevates tingimustes. Täiendavad disainifunktsioonid, nagu spetsiaalne konks või peidetud hoiuruum käepidemes, muudavad selle ainulaadse toote kasutamise veelgi lihtsamaks.

Ere valgus – lai valik tegevusi

Seade on varustatud võimsa valguskiibiga, mis võimaldab sellel särada muljetavaldava, kuni 900 luumenise heledusega. Taskulamp üllatab ka oma laia ulatusega kuni 473 meetrit. See muudab selle ideaalseks paljudes olukordades – matkal, öise matka ajal või isegi otsinguoperatsiooni ajal. Olenemata stsenaariumist tagab see teile optimaalse valgustuse.

Valgustus nii nagu vaja

M9-E võib avalduda erineval viisil. Esituli kiirgab eredat valget valgust. See sobib ideaalselt kasutamiseks näiteks päästeoperatsioonidel või ekspeditsioonidel pimedas. Seadmel on ka küljelamp, mis võib helendama valge või punaselt. See muudab selle muu hulgas kasulikuks ka hoiatustulena. Kasutage seda nii, nagu soovite!

See on ka praktiline jõupank.

Taskulamp on varustatud võimsate 18650 laetavate akudega, tänu millele võib selle tööaeg olla kuni 289 minutit. Nende olekut näitab seadme allosas olev indikaator. See pole veel kõik! Superfire M9-E-l on ka spetsiaalne laadimispesa, mis võimaldab kasutada taskulampi toitepangana. See muudab telefoni laadimise lihtsaks peaaegu igas olukorras – näiteks matkates või kalastades.

Kerge, mugav, vastupidav

See ABS-plastikust valmistatud taskulamp kaalub suhteliselt vähe - kõigest 493 g. Nii et saate selle mugavalt kõikjale kaasa võtta. Samas on seade tänu tugevalt karastatud materjalide kasutamisele erakordselt vastupidav - see ei karda isegi kuni 1 m kõrguselt kukkumist! Kasutage seda kartmata – kahju oht on väga väike.

Veelgi suurem kasutusmugavus

Seadme väljatöötamisel pöörati tähelepanu ka selle kasutusmugavusele. Taskulamp on varustatud konksuga, mis võimaldab seda igale poole riputada, samuti taskulambi allosas oleva hingega, mis võimaldab seda horisontaalsel pinnal kindlalt hoida. Lisaks on M9-E käepidemel nutikalt peidetud panipaik väikeste esemete, näiteks kaabli, tulemasina või väikese kruvikeeraja jaoks.

Tootja Superfire
Mudel M9-E
Valgusallikas SST-40-N4
Vahemik kuni 473 m
Heledus kuni 900 lm
Kaal 493 g
Mõõtmed 200x95x94x140 mm
Töötunnid kuni 289 minutit
Laadimisaeg OKEI. 609 minutit
Kaitseaste IP31
Kukkumiskindlus kuni 1m
Materjal ABS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles