Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire L6-H taskulamp, 750lm, USB-C

  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1456760
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Taskulamp Superfire L6-H

Taskulamp Superfire L6-H on suure võimsusega 15W ja heledusega kuni 750lm. Sellel on 5 valgustusrežiimi, mis muudavad selle ideaalseks mitmesuguste stsenaariumide jaoks. Selle tööaeg ulatub ühe laadimisega 8 tunnini ja veekindlus IP46 võimaldab seda kasutada peaaegu igasugustes tingimustes. Seade on ka ülimugav, vastupidav ja lihtsalt kasutatav.

Suur jõud

15 W võimsuse, 750 luumeni heleduse ja pika valgusvihuga L6-H suudab pakkuda optimaalset valgustust peaaegu igas keskkonnas ja seda saab kasutada paljudes olukordades. Saate seda edukalt kasutada kodus näiteks elektrikatkestuse ajal. See on kasulik ka mägedes või kalapüügil. See muudab ka väiksemate remonditööde tegemise lihtsamaks.

5 valgustusrežiimi

Kohandage taskulamp vastavalt oma vajadustele või hetkeolukorrale. L6-H võimaldab teil valida 5 valgustusrežiimi vahel, nagu kõrge, keskmine, madal, strobe ja SOS. See muudab selle ideaalseks paljude stsenaariumide jaoks – see tagab optimaalse valgustuse peaaegu igas olukorras ja saadab vajadusel häire. Režiimi muutmiseks vajutage lihtsalt nuppu.

Pikk tööaeg

Pakkuge endale usaldusväärne valgusallikas peaaegu igas olukorras. Tänu vastupidavale akule suudab taskulamp ühe laadimisega töötada kuni 8 tundi. Seetõttu on see ideaalne pika elektrikatkestuse või öise väljasõidu ajal. Seadme laadimiseks ühendage see USB-C-kaabli abil valitud toiteallikaga.

Veekindel ja vastupidav

Kasutage taskulampi julgelt ka rasketes tingimustes. Seade on valmistatud kvaliteetsest lennukialumiiniumist, mis teeb selle ülimalt vastupidavaks – isegi kuni 1 m kõrguselt kukkumine pole talle ohtlik. L6-H on ka IP46 veekindel. See tähendab, et vihm või kohatine pritsmed seda ei ohusta.

Bränd Superfire
Mudel L6-X
Valgusallikas P50
Heledus Kuni 750lm
Võimsus 15 W
Valgustusrežiimid Madal / Keskmine / Kõrge / Strobe / SOS
Toiteallikas 18650 liitiumioonaku
Materjal Lennundusalumiinium 6061-T6
Kukkumiskindlus Kuni 1m
Tööaeg Kuni 8 tundi
Laadimisport USB-C
Veekindel IP46
Mõõtmed 167x45x35 mm
Kaal 190 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles