Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire HL78 esilamp, 320lm, USB-C

  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1457609
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Esilatern Superfire HL78

HL78 muudab õhtused matkad lihtsamaks ja valgustab rada matkamise või koeraga jalutamise ajal. Taskulamp genereerib valgust heledusega 320 luumenit ja töötab ühe laadimisega umbes 5,5 tundi. Lisaks on sellel veel üks toiteallikas – 3 AAA patareid. See pakub mitut töörežiimi ja 90° reguleerimist. Lisaks hõlbustab selle tööd liikumisandur.

Erinevad kasutusjuhtumid

Superfire taskulamp on kasulik erinevates olukordades. Kasutad seda töötoas, õhtustel matkadel, jooksmisel või ronimisel. Seda saab kasutada ka rattasõidu, telkimise või ootamatute elektrikatkestuste ajal.

Usaldusväärne

Kas lähed matkale ja tunned muret, et taskulamp saab kõige ebasobivamal hetkel tühjaks? Ära ole! HL78 on varustatud 1200 mAh liitiumakuga, mis tagab ühe laadimisega umbes 5,5 tundi aku kasutusaega. Mugavaks laadimiseks on kaasas USB-C kaabel. Umbes 2 tunni pärast on taskulamp uuesti kasutusvalmis. Lisaks saab taskulampi toita 3 AAA patareid (ei ole kaasas), nii et võid olla kindel, et HL78 ei vea sind alt.

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

Arvestades erinevate kasutajate vajadusi, on taskulamp varustatud mitme töörežiimiga. Valige kõrge/madala heleduse, punase valguse või valge/punase strobe vahel. Kõik, mida pead tegema, on vajutada toitenuppu. Lisaks saate valguse jõudluse edasiseks kohandamiseks reguleerida valguse nurka kuni 90°.

Läbimõeldud disain

Veelgi mugavamaks kasutamiseks on taskulamp varustatud liikumisanduriga – selle sisselülitamiseks viige lihtsalt käsi HL78 juurde. See on ka IP44 veekindel, nii et saate seda muretult kasutada vihmase ilmaga. Lisaks tagab ABS-plastist viimistlus selle vastupidavuse ja talub kuni 1-meetriseid kukkumisi.

Kaasas

  • taskulamp
  • vöö
  • USB-C laadimiskaabel
Bränd Superfire
Mudel HL78
Kaal 79 g
Mõõtmed 60 x 44 x 40 mm
Võimsus 5 W (max)
Pinge 3,7 V
Toiteallikas Taaslaetav liitiumaku, 3 AAA patareid (ei kuulu komplekti).
Aku mahutavus 1200 mAh
Töörežiimid Valge tuli kõrge/madala heledusega, välklamp, punane tuli: välklamp
Värviline temperatuur 6000K
Materjal ABS
Kukkumiskindlus kuni 1m
Veekindel IP44
Valgustusvahemik 110 m
Heledus 320 lm
Laadimisport USB-C
Värv must
Laadimisaeg OKEI. 2 tundi
Töötunnid OKEI. 5.5. tund

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles