Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire HL76 esilamp, 210lm, USB-C

Superfire HL76 esilamp, 210lm, USB-C
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1457611
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Esilatern Superfire HL76

Võtke õhtusele jalutuskäigule kaasa Superfire taskulamp. HL76 eristub selle kerge mugavuse poolest. Lisaks saate selle jõudlust kohandada, valides mitu režiimi, ja laadimine toimub USB-C pordi kaudu. Lisaks muudab selle kasutamise lihtsamaks liikumisandur ning aku olekut näitab LED indikaator.

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

Taskulambil on 5 režiimi, nii et saate selle toimimist kohandada. Valige madala/kõrge LED-valgustuse, valge/punase COB-valgustuse ja punase COB-strobovalgustuse vahel.

2 tüüpi valgust

HL76-l on 2 valgusallikat: LED ja COB. Esimene sobib suurema ala valgustamiseks. See paistab silma heledusega 210 luumenit ja valgustusulatusega kuni 60 meetrit. COB LED seevastu genereerib 200 luumenit heledust ja valgustuskaugust 30 m, mistõttu sobib see lühemate vahemaade jaoks.

Kasutusmugavus

Taskulamp on varustatud liikumisanduriga, nii et saate selle lihtsalt sisse lülitada – lihtsalt viige oma käsi selle juurde. Lisaks saate kasutada kahte lülitit, mida saab kasutada ka HL76 sisse/välja lülitamiseks. Veelgi enam, selle kerge disain muudab selle kasutamise lihtsaks: tuli kaalub vaid 82 g ja rihm on reguleeritav.

Mugav laadimine

Seade peab ühe laadimisega vastu umbes 6,5 tundi ja kaasasoleva USB-C kaabli abil saab seda laadida umbes 3 tunniga. Lisaks teavitab spetsiaalne indikaator teid aku oleku kohta, teavitades teid laadimisprotsessist ja sellest, kui taskulamp on täielikult laetud.

Kaasas

  • taskulamp
  • USB-C laadimiskaabel
Bränd Superfire
Mudel HL76
Võimsus 5 W
Aku mahutavus 1200 mAh
Laadimisport USB-C
Materjal ABS, PC, kumm
Mõõtmed 21 x 35 x 310 mm
Valgustusvahemik LED: 60m, COB: 200lm
Töötunnid LED: u. 6 tundi, COB: u. 6,5 tundi
Töörežiimid LED: madal/kõrge heledus, COB: valge/punane tuli, punane vilkur
Kaal 82 g
Laadimisaeg OKEI. 3 tundi
Kukkumiskindlus 1 m

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles