Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire HL71 esilamp, 500lm, USB

Superfire HL71 esilamp, 500lm, USB
Pole laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1459580
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Esilatern Superfire HL71

Tagage oma turvalisus ja mugavus pärast pimedat. Superfire HL71 esilatern tagab stabiilse valgustuse heledusega 500 luumenit. See võimaldab valida 5 režiimi vahel ja reguleerida valgusti asendit. Taskulamp sobib paljudesse olukordadesse, näiteks pisiremondiks, öiseks matkaks või rattasõiduks.

Usaldusväärne valgusallikas

Superfire HL71 esilatern on varustatud uusimate LED-idega, et tagada stabiilne ja ühtlane valgustus. Heleduse tase on 500 luumenit, nii et võite olla kindel, et märkate kõike, mis teie teele jääb. Samuti on võimalik reguleerida lambi kallet vahemikus 0-90°.

Just teile

Taskulamp töötab hästi erinevates olukordades. Reguleerides valgusvõimsust, võimaldab see valgustada nii lähedasi kui ka kaugemaid objekte. Teie käsutuses on ka 5 režiimi, nii et saate selle toimimist hõlpsalt oma vajadustele kohandada. Saate mugavalt valida Low, Medium, High režiimid, samuti Strobe ja SOS režiimid.

Loodud vastama erinevate kasutajate vajadustele

HL71 on ülimugav ja ei tekita ebamugavust isegi peale mitmetunnist kasutamist. Samuti ei pea te muretsema, et taskulamp pähe ei mahu – reguleeritav peavõru võimaldab reguleerida selle suurust, et see sobiks iga kasutaja peaga. Selle tööaeg ulatub 4,5 tunnini, vajadusel saab seda lihtsalt laadida USB-kaabli abil (kaasas). Laadimine ise võtab aega umbes 4 tundi ning laadimisolekust annab teada ka valgusindikaator.

Kaasas

  • Taskulamp HL71
  • USB-kaabel
  • peapael
Tootja Superfire
Mudel HL71
Võimsus 15 W
Heleduse tase 500 lm
Aku mahutavus 1400 mAh x 2 (AB10 x 2)
Laadimisaeg umbes 4 tundi
Töötunnid umbes 4,5 tundi
Mõõtmed Ø 40 x 55 mm
Valgusrežiimid Tugev, keskmine, madal, vilkuv, SOS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles