Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire HL52 esilamp, 200lm, USB

Superfire HL52 esilamp, 200lm, USB
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455694
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Esilatern SupFire HL52

Supfire HL52 esilaternal on suur reflektor, mis annab suure intensiivsusega valgust ja ulatub kuni 350 m. USB-aku tagab kuni 7 tundi tööaega. Reguleeritav lambinurk ja 3 valgustusrežiimi annavad teile kasutusvabaduse, millest unistate. Paindlik peapael pakub konkurentsitult mugavust ning IP42 reiting võimaldab taskulampi kasutada peaaegu igas keskkonnas.

Optimaalne valgustus erinevates olukordades

Suur 84 mm läbimõõduga reflektor tagab ideaalse valgustuse kuni 200 lm. See võimaldab taskulambil särada kuni 350m kaugusele. Seetõttu on HL52 ideaalne paljude stsenaariumide jaoks. Saate seda kasutada tee valgustamiseks öösel matkates, telkimisreisil või isegi pimedal ajal teeservas autoremondiks.

Muljetavaldavalt pikk tööaeg

Sisseehitatud 2400mAh akut saab mugavalt laadida USB kaudu. Tagab umbes 7 tundi taskulambi tööd. HL52 kasutamise teeb lihtsaks spetsiaalne märgutuli, mis põleb punaselt seadme laadimise ajal ja siniselt, kui aku on juba laetud. Nii saate alati teada, mis teie taskulambiga toimub!

Valige 3 saadaoleva valgustusrežiimi hulgast.

Taskulamp võib helendama kolmel viisil: kõrgel valgusel, vähesel valgusel ja stroboga. Nii on teil võimalus kohandada selle tööd oma praeguste ootuste ja olukorraga. Supfire HL52 valgustab alati ideaalselt pimedat ja on täpselt see valgusallikas, mida vajate.

Reguleerige valguse suunda vastavalt oma vajadustele

Saate reguleerida prožektori kallet vahemikus 0-90°. Kasutage seda võimalust, et suunata valgus täpselt sinna, kuhu soovite. Te ei pea enam piirduma ühe eelseadistatud taskulambi seadistusega – Supfire HL52-ga saate seda lihtsalt oma ootustele vastavaks kohandada.

Vesi ei tee talle haiget

Seadmel on ka IP42 kaitseklass. See tähendab, et saate seda kasutada ilma muutuvate ilmastikutingimuste või keerulise maastiku pärast muretsemata. Ei vihm ega aeg-ajalt joast tulev veepritsmed ei kahjusta laternat. See töökindel seade ei vea teid kunagi alt!

Lihtne kasutada

Supfire HL52 on ka äärmiselt lihtne kasutada. Taskulamp kaalub vaid 178g, nii et saate seda peas kanda tundide kaupa, ilma et see liigselt koormaks. Lisaks on elastne riba katsudes pehme ja õrn nahale, nii et seade tagab teile konkurentsitu mugavuse.

Bränd Supilõke
Mudel HL52
Heledus 200lm
Hinnatud jõud 3 W
Mahutavus 2400 mAh
ettevalmistusaeg 5-10 tundi
Laadimisport mikro-USB
Kukkumiskindlus 1 m
Veekindel IP42
Kaal 178 g
Suurus 85x84x80 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles