Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire HL50 esilamp, 150lm, USB

Superfire HL50 esilamp, 150lm, USB
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455602
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Esilatern Supfire HL50

Kompaktne Supfire HL50 esilamp on äärmiselt mugav ja toimib hästi paljudes olukordades. Elastse rihma külge kinnitatud, sobib see ideaalselt igale peale ja annab valgustuse kuni 200 meetri kaugusele. Saate valida ühe neljast režiimist ja kasutada taskulampi ka vihmas. Äärmiselt pikk aku tööiga võimaldab piiramatut kasutamist igasugustes tingimustes.

Pikk ja lai valik

Sisseehitatud suum võimaldab reguleerida valgusvihu suurust: väga kitsast, helkurit meenutavast kuni laiani, mis suudab valgustada suurt ala. Lisaks muudab väga pikk tegevusulatus (kuni 200 m) selle praktiliseks kasutamiseks, kui vajate head nähtavust pimedas ruumis või öösel. LED annab kuni 150 luumenit heledust, mis on piisav ka väga pimedates kohtades.

Pikem tegevuse kestus

Taskulambis kasutatav liitiumaku võib ühe laadimisega vastu pidada kuni 5 tundi, millest piisab paljudeks rakendusteks. Kohe, kui aku laetuse tase langeb madalale tasemele, annab sellest märku punane tuli ning laadimisega ühendamisel annab sinine tuli märku, et aku on taas kasutusvalmis. Taskulampi saate hõlpsalt laadida mikro-USB-kaabli abil.

Valige oma režiim

Taskulambis kasutati nelja eelseadistatud režiimi, millest igaüks on erinevates olukordades kasulik. Kahte peamist, kõrge valgustuse ja vähese valgusega, kasutatakse sõltuvalt vajadusest tõenäoliselt kõige sagedamini. Samuti saab valida stroborežiimi ning peale 2 sekundit sisse/välja nupu all hoidmist tekib SOS režiim, mis on pidevalt vilkuv signaal, mis annab märku abi vajamisest.

Igaks puhuks

Taskulampi saab kasutada erinevates olukordades: kalal, mägironimisel, öösel jooksmisel või telgis. Vastavalt oma vajadustele saad reguleerida laterna kaldenurka ning selle eriline disain võimaldab seda kasutada ka vihmasajus. Mugav kummipael sobib igale pähe ja ei tekita ebamugavust isegi pikemal kandmisel.

Sisaldab:

  • Esituli
  • USB C kaabel
Mudel HL50
Srodlo Svjatla JIGNRUI XD
Mok kuulus 3
Praca tund 2-5 tundi
Lumeni 150
Tagasilükkamise tugi (mõõdikud) 1
Rosemear (mm) 80x60x40
vaga (g) 102
Puidust osa IP31
Max odeleglose pärjad 200
Ladovaniya sadam mikro-USB
Eemaldatav aku (mAh) 1200
Osventia hõimud kõrge> Nipid> Strobe
Materjal ABS
Viirukitund 160 min.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles