Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire HL31 esilatern, tüüp-C

Superfire HL31 esilatern, tüüp-C
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1459582
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Esilatern Superfire HL31

Superfire HL31 esilamp garanteerib optimaalse valgustuse heledusega 2200 ml ja tööraadiusega 330 m. See on varustatud akudega kogumahutavusega 8000 mAh, mis võimaldavad kuni 9 tundi pidevat kasutamist. See pakub 4 valgustusrežiimi ning võimaldab reguleerida valgustugevust ja lambi asendit. See on ka veekindel (IP44) ja enam kui vastupidav.

Usaldusväärne valgusallikas

Superfire HL31 esilatern tagab stabiilse ja ühtlase valgustuse heledusega 2200 lm. Selle maksimaalne valgustuskaugus on 330 meetrit, nii et see valgustab teie teed suurepäraselt. Taskulampi kasutad näiteks pimedal ajal matkates või trenni tehes või autoremonti tehes.

Valige 4 valgustusrežiimi vahel.

Nüüd saate kohandada taskulambi tööd peaaegu igas olukorras. Taskulambil on kuni 4 valgustusrežiimi. Saadaolevad režiimid on madal, keskmine, kõrge ja strobe. Režiimi muutmiseks hoidke spetsiaalset nuppu umbes 2 sekundit all. Samuti saate vabalt reguleerida lambi nurka ja reguleerida valgustugevust.

Tugev disain

Kas olete mures, et teie taskulamp saab tugeva vihma ajal kahjustada? Ära ole! HL31 on IP44 veekindel, nii et saate seda probleemideta kasutada peaaegu igas keskkonnas. Latern on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis on erakordselt vastupidavad ja kulumiskindlad. Hoolikalt läbimõeldud disain tagab, et seade ei libise peast.

Pikk tööaeg

Te ei pea muretsema, et taskulambi patarei saab mõne minuti pärast tühjaks. Seade võib töötada kuni 9 tundi. Saate seda hõlpsalt laadida kaasasoleva USB-C kaabli abil. Vaid 6,5 tunni pärast on taskulamp taas kasutusvalmis. Spetsiaalsed valgusindikaatorid teavitavad teid aku laetuse tasemest.

Kaasas

  • Esilatern HL31
  • USB-C laadimiskaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Superfire
Mudel HL31
Veekindel IP44
Materjal ABS + alumiiniumisulam
Mõõtmed Ø 45 mm x 69 mm
Võimsus 36 W (max)
Valgustusvahemik 330 m
Heleduse tase 2200 lm
Töötunnid kuni kella 9ni
Laadimisaeg kuni 6,5 tundi
Laadimisliides Tüüp C
Aku mahutavus 4000 mAh x2 (AB16-2)
Hele värv Valge
Valgusrežiimid Madal, keskmine, kõrge, strobe

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles