Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire HL23 esilamp, 220lm, USB-C

Superfire HL23 esilamp, 220lm, USB-C
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1457976
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Esilatern Superfire HL23

Kas sulle meeldib õhtune rattasõit? Või püüate sageli pärast pimedat? Investeerige vastupidavasse Superfire HL23 esilampi, mis tagab stabiilse valgusallika ja suure mugavuse. See pakub kuni 9 valgustusrežiimi, sellel on liikumisandur ja reguleeritav disain. See pakub 180 minutit tööaega ja mugavat toite taastamist ning on IP44 veekindel. Samuti ei karda ta 1m kõrguselt kukkumist.

See valgustab tõhusalt teed

Superfire HL23 esilatern on varustatud kvaliteetse LED-iga, tänu millele tagab ühtlase stabiilse valgustuse heledusega 220 lm ja ulatusega 120 m. Samuti on lisalamp, mis suurendab toote kasutusvõimalusi . Seega tuleb HL23 kasuks autoremondi ajal, õhtusel sörkimisel või telgi all.

9 töörežiimi

Taskulambil on kuni 9 töörežiimi, nii et saate seda kasutada erinevates olukordades. Teie käsutuses on režiimid Strong, Medium ja Low, samuti Strobe, mille ajal vilgub ere valgus suure sagedusega. Samuti saate kasutada režiime "Auxiliary" ja "Auxiliary+Main", "Red" ja "Red Strobe" ning SOS-i, mis võimaldavad teil hädaolukorras abi kutsuda.

Kohandatud kasutajate vajadustele

Reguleeritava disainiga taskulamp sobib teie individuaalsete vajadustega. Saate reguleerida selle asendit 45° piires, et suunata valgus täpselt sinna, kuhu soovite. Plussiks on ka liikumisandur, mis võimaldab taskulambi lihtsa käeliigutusega aktiveerida.

Kindel ehituskvaliteet

Superfire HL23 esilamp on valmistatud kvaliteetsest ABS plastikust ja on vastupidav karmidele ilmastikutingimustele. See on IP44 veekindel, nii et saate seda ilma probleemideta kasutada vihma või lumega. Selle eeliseks on vastupidavus 1 meetri kõrguselt kukkumisele. Vastupidav disain on ühendatud ergonoomikaga – taskulamp kaalub 53 g ning reguleeritav peavõru võimaldab toodet kasutajale kohandada.

Tõhus toiteallikas

Seadme toiteallikaks on 14500 tüüpi liitium-ioonaku mahutavusega 800 mAh. See võimaldab taskulampi 3 tundi kasutada ja seejärel mugavalt kaasasoleva USB-C kaabli abil selle toide taastada. Unustage pidev uute akude ostmine!

Kaasas

  • Esilatern Superfire HL23 x1
  • Peapael x1
  • Laadimiskaabel x1
  • Kasutusjuhend x1
Tootja Superfire
Mudel HL23
Heledus 220 lm
Vahemik 120 m
Dioodi tüüp VEL
Töötunnid 3 tundi
Laadimisaeg 1,5 tundi
Toiteallikas Liitiumioonaku tüüp 14500
Aku mahutavus 800 mAh
Võimsus 2 W (max)
Veekindel IP44
Kukkumiskindlus 1 m
Mõõtmed 62 x 40 x 38 mm
Kaal 53 g
Valgustusrežiimid Tugev, keskmine, madal, välklamp, SOS, abi, abi+peamine, punane, punane vilkur
Lisafunktsioonid Liikumisandur

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles