Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire HL07 esilamp, 320lm, USB

  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1455687
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Esilatern Superfire HL07

Funktsionaalne esilamp Superfire HL07 on varustatud võimsa 1200 mAh akuga, mis tagab kuni 4,5 tundi tööaega. Kuni 320 luumeni heledusega, 5 valgustusrežiimi ja IP67 veekindluse reitinguga sobib see ideaalselt paljudeks rakendusteks. Tänu painduvale peapaelale ja liikumisandurile on seadet ülimugav kasutada. Kohandage seda vastavalt oma vajadustele ja nautige optimaalset valgustust olenemata olukorrast.

See teenib teid pikka aega

Taskulambi töökindluse tagamiseks on tootja selle varustanud võimsa akuga, mille maht on koguni 1200 mAh. Tavalise USB-kaabli abil laadimiseks kulub vaid 4 tundi. Pärast seda suudab seade teid veatult teenindada kuni 4,5 tundi! Sellest pikkusest piisab, et tagada teile suurepärane valgusallikas ja turvalisus pimedas.

Valgustab suurepäraselt iga ruumi

Taskulamp sobib ideaalselt erinevatele maastikele. See võib kiirata fokuseeritud või hajutatud valgust, nii et see suudab tõhusalt valgustada ala nii kaugel kui ka teie lähedal. Seadme nii keeruline töö võimaldab teil seda edukalt kasutada peaaegu igas olukorras - see on teie usaldusväärne valgusallikas igas ruumis! Maksimaalne valgustusulatus on kuni 90 m.

Valige 5 töörežiimi hulgast

Tänu 5 töörežiimile saate taskulambi tööd hõlpsalt olukorrale ja vajadustele vastavaks kohandada. Seade võib särada tugevalt või nõrgalt prožektorirežiimis (kuni 5 W) või prožektori režiimis (kuni 3 W). Teil on ka võimalus seadistada see nii prožektori- kui ka prožektorirežiimides üheaegselt tugevat valgustust pakkuma. Kõik see muudab HL07 edukaks kasutamiseks kodus, tänaval või töökojas.

Lihtne kasutada

Seadme tööd hõlbustab sisseehitatud liikumisandur. Taskulambi käivitamiseks vehkige selle ees lihtsalt käega umbes 10 cm kauguselt Pealegi võimaldab spetsiaalne nupp valgustusrežiime kiiresti ja mugavalt vahetada. Seda saab kasutada ka HL07 keelamiseks.

Kohandage see olukorraga

Superfire annab teile ka võimaluse reguleerida valguse nurka vahemikus 0-45°. Nii saate seda hõlpsalt kohandada vastavalt oma vajadustele ja eelistustele. Reguleerige seda optimaalse valgustuse tagamiseks igas olukorras. Enam ei pea piirduma ühe konstantse valgusnurgaga!

Ärge kartke vihma

Taskulamp on ka IP67 veekindel. See tähendab, et seda ei kahjusta pritsmed ega vihm. Tänu sellele saate selle võimalusi ohutult kasutada peaaegu igas olukorras. Superfire'iga olete kindel, et igas olukorras saab valgus otsa!

See pakub teile erakordset mugavust

Superfire HL07 pakub ka ületamatut kasutusmugavust. Taskulamp kaalub vaid 85 g ja on varustatud painduva nahasõbraliku rihmaga. Seetõttu võite seda kanda pikka aega ilma millegi pärast muretsemata – väsimuse ega peavalude ohtu ei ole. See vabastab hõlpsalt teie käed ja annab teile võimaluse teha tõhusaid toiminguid ka pimedas - teil ei jää kindlasti enam valgust!

Kasutage seda kõikjal, kus soovite ja kuidas soovite

HL07 eristab selle võimalike rakenduste paljusus. Kasutad seda edukalt matkamiseks, välitegevusteks või pimedas jooksmiseks. Võite selle kaasa võtta ka matkale või kalale. See tuleb kasuks ka siis, kui su auto öisel reisil katki läheb – korralik valgustus aitab seda parandada. Taskulambi kasutamist hõlbustab ka spetsiaalne konks, mis võimaldab seadme õigesse kohta riputada ja praktiliseks lambiks muuta.

Tootja Superfire
Mudel HL07
Valgusallikas VEL
Hinnatud jõud 5 W (prožektor) / 3 W (prožektor)
Vahemik kuni 90 m
Kaitseaste IP67
Materjal TPR + PC + ABS
Kaal 85 g
Töötunnid kuni 4,5 tundi
Mõõtmed 58x45x38 mm
Mahutavus 1200 mAh

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles