Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire HL05-E esilamp, 120lm, USB

Superfire HL05-E esilamp, 120lm, USB
Pole laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1459591
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Esilatern Superfire HL05-E

Superfire HL05-E esilaterna valgustusvõimsus on 120 luumenit. See pakub 5 valgustusrežiimi ja nutikat tuvastamise funktsiooni ning maksimaalne tööaeg on 5 tundi. Saate seda laadida USB-kaabliga ja indikaatori värv annab teile laadimisolekust teada. Tähelepanu väärib ka selle väike ja veekindel (IP44) disain, mis tagab kasutusmugavuse.

Kohandatud teie vajadustele

Saate seadet hõlpsalt oma vajadustele vastavaks kohandada. Taskulamp pakub kuni 5 erinevat valgustusrežiimi: tugev valgus, keskmine valgus, valgusvalgus, strobo ja SOS. Režiimi saate hõlpsalt muuta korpuse ülaosas asuva spetsiaalse nupu abil. Veelgi enam, sellel on nutikas tuvastamise funktsioon – selle aktiveerimiseks vehkige taskulambi ulatuses lihtsalt käega!

Mugav laadimine

Kasutage Superfire taskulampi kuni 5 tundi. Vajadusel saab seda mugavalt kaasasoleva USB-kaabli abil laadida. Laadimisolekust teavitab teid indikaatori värv: punane tähendab laadimist ja sinise süttimisel on seade taas kasutusvalmis. Laadimine ise võtab aega umbes 2 tundi.

Korduvkasutatav

Esilatern HL05-E sobib paljudeks olukordadeks. Muuhulgas kasutad seda õhtusel jooksutrennil, mägimatkal või pimedal ajal rattasõidul. Seda saad kasutada ka autoremondi või väiksemate hooldustööde tegemisel. Teie võimalused on peaaegu piiramatud!

Loodud kasutajat silmas pidades

Taskulambi kompaktne suurus, kerge kaal ja reguleeritav pearihm pakuvad kasutamise ajal ületamatut mugavust. See on vee- (IP44) ja tolmukindel, nii et saate seda muretult kasutada ka vihmas. Samuti saate reguleerida valguse nurka.

Kaasas

  • pea taskulamp
  • käepael
  • USB laadimiskaabel
Tootja Superfire
Mudel HL05-E
Võimsus 2 W
Heleduse tase 120 lm
Aku mahutavus 800 mAh (14500)
Laadimisaeg umbes 2 tundi
Töötunnid umbes 5 tundi
Mõõtmed 65 x 32 x 39 mm
Kaal 50 g
Veekindel IP44

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles