Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire HL05-D esilamp, 110lm, USB

Superfire HL05-D esilamp, 110lm, USB
Pole laos
  • 41.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1456795
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Taskulamp Superfire HL05-D

Supermugav ja kompaktne Superfire esilamp töötab igas olukorras. Ideaalne õhtusteks matkadeks, telkimiseks ja muudeks tegevusteks. Tänu oma kergele kaalule (ainult 50 g) võite unustada, et see on teil kaasas. See on reguleeritav ja selle valguse nurga saate vastavalt oma vajadustele seada. See on vee- ja kukkumiskindel, mis annab suurema kasutusvabaduse ning mahukas aku võimaldab ühe laadimisega töötada kuni 4 tundi.

Kohandage seda vastavalt oma vajadustele

Esitulel on viis režiimi: kõrge heledus, madal heledus, valge välklamp, punane vilkur ja SOS. See võimaldab teil kohandada valgustuse tüüpi olenevalt olukorrast, kus olete. Lisaks saate reguleerida valguse nurka 0° kuni 45°, kohandades selle jõudlust vastavalt oma vajadustele.

Erinevate ilmastikutingimuste jaoks

Telkimine, vihmaga matkamine? Sellistes ja sarnastes olukordades tuleb kasuks Superfire esilamp. HL05-D on IP44 veekindel, nii et saate seda kasutada isegi vihma käes, muretsemata selle kahjustamise pärast. Lisaks on see kukkumiskindel kuni 1 meetri kõrguselt.

Pikk tööaeg

Taskulamp on varustatud 500 mAh akuga, mis tagab ühe laadimisega kuni 4 tundi tööaega. Kui soovite seda laadida, kasutage komplektis olevat USB-kaablit. Kulub vaid tund, enne kui esilatern on taas kasutusvalmis.

Kauakestev mugavus

Taskulamp on mõeldud pikaajaliseks kasutamiseks. Kerge disain muudab selle mugavaks ning rihm on valmistatud nahasõbralikest materjalidest ja on reguleeritav vastavalt teie vajadustele.

Kasti

  • taskulamp
  • USB laadimiskaabel
Bränd Superfire
Mudel HL05-D
Värv must
Pinge 3,7 V
Heledus 110lm
Materjal ABS+PC
Mõõtmed 32 x 39 x 65 mm
Kaal 50 g
Laadimisport USB
Veekindel IP44
Kukkumiskindlus kuni 1m
Töötunnid umbes 4 tundi
Laadimisaeg umbes 1 tund
Kiirte ulatus 35 m
Hele värv valge + punane
Aku mahutavus 500 mAh
Töörežiimid kõrge heledus, madal heledus, valge välklamp, punane vilkur, SOS

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles