Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire GTS6 taskulamp, 360lm, USB-C

Superfire GTS6 taskulamp, 360lm, USB-C
Laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1459579
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Taskulamp Superfire GTS6

Mugav Superfire GTS6 taskulamp on kompaktse ja kerge disainiga, nii et see on alati käepärast. Sisseehitatud aku tagab kuni 2 tundi tööaega, veekindel (IP44). See paistab silma 7 W väljundvõimsuse ja 360 lm heledustasemega. Samuti pakub see 5 valgustusrežiimi.

Optimaalne valgusallikas

Olge pärast pimedat turvaline. Taskulamp tagab stabiilse ja võimsa valgustuse heledusega 360 lm. Maksimaalne valgustuskaugus on 150 m, nii et see valgustab teid pimedas hõlpsalt. GTS6 sobib suurepäraselt mitmesugusteks olukordadeks, näiteks matkamiseks, telkimiseks või ootamatuteks elektrikatkestusteks.

Mõeldud igaks olukorraks

Kohandage Superfire GTS6 taskulamp vastavalt oma vajadustele. Saate vabalt valida 5 saadaoleva valgustusrežiimi hulgast. Teie käsutuses on tugev, keskmine, madal, samuti strobe ja SOS režiimid.

Kerge ja mugav

Praktiline GTS6 taskulamp võib olla teiega peaaegu kõikjal kaasas. See on äärmiselt kerge ja kompaktne, mistõttu on seda lihtne seljakotti või kotti mahutada. Samuti on see veekindel IP44 tasemel - ei karda muutuvaid ilmastikutingimusi, samuti kuni 1 m kõrguselt kukkumist Mitmetasandiline kaitse tagab ohutu kasutamise. Muuhulgas kaitseb see ülelaadimise, ülelaadimise või madalpinge eest.

Mugav laadimine

Kasutage taskulampi vabalt kuni 2 tundi. Saate seda hõlpsalt laadida kaasasoleva USB-C kaabli abil. Laadimisolekust teavitab teid spetsiaalne valgusindikaator, mis põleb laadimise ajal punaselt ja siniselt, kui seade on taas kasutusvalmis. Laadimine ise võtab aega umbes 2 tundi.

Kaasas

  • taskulamp
  • USB C kaabel
  • kasutusjuhend
  • pits
Tootja Superfire
Mudel GTS6
Kaal 117 g
Mõõtmed 137 x 31 x 24 mm
Materjal Alumiiniumisulam
Värv Must
Võimsus 7 W
Pinge 3,7 V
Aku mahutavus 1200 mAh (18650)
Tööaeg umbes 2 tundi
Laadimisaeg umbes 2 tundi
Laadimisliides Tüüp C
Valgusrežiimid Tugev, keskmine, madal, vilkuv, SOS
Hele värv Valge
Värviline temperatuur 8200 tuhat
Vahemik Kuni 150 m
Kukkumiskindlus 1 m
Veekindel IP44
Heleduse tase 360 lm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles