Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire GT60 taskulamp, 2600lm, USB-C

Superfire GT60 taskulamp, 2600lm, USB-C
Laos
  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1456799
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Taskulamp Superfire GT60

Jalutamine, matkamine, telkimine – sellistes ja sarnastes olukordades läheb vaja Superfire taskulampi. Varustatud vastupidava akuga, mis tagab kuni 7 tundi tööaega ja millel on ka tagatuli, et saaksite näha erinevate nurkade alt. Saate seda kasutada vihma või isegi talvel ning see on kaitstud IP34 veekindlusega. See on valmistatud alumiiniumisulamist, nii et see on vastupidav ja kerge ning selle ergonoomiline disain tagab kindla haarde ega libise käest.

See töötab nii, nagu soovite

GT60 heledus on 2600 luumenit ja P90 kiip, mis vastutab intensiivsuse suurenemise tuvastamise ja automaatse heleduse suurendamise eest. Sellel on 2 režiimi: fokuseeritud ja hajutatud valgus, mida saate kasutada oma äranägemise järgi.

Usaldusväärsus praktiliselt igas olukorras

Valgustit saab kasutada peaaegu kõikjal. Saate selle edukalt kaasa võtta matkale, mägedesse jne. 6000 mAh aku tagab umbes 7 tundi tööaega ning seda saab laadida USB-C pesaga kaabli abil. Sinine indikaator annab teada, kui aku on tühi. Lisaks on GT60 teisel küljel lisatuli, mis tagab parema nähtavuse öösel. Samal ajal tagavad selle ergonoomiline disain ja töötlemata viimistlus stabiilsuse ja väldivad taskulambi käest libisemist.

Veekindel

Taskulambil on IP34 reiting ja see talub selliseid elemente nagu vihm, lumi ja madal temperatuur. See tähendab, et saate seda kasutada ebasoodsates ilmastikutingimustes kahjustuste pärast muretsemata.

Tõhusus

Superfire on läbi viinud arvukalt uuringuid, mis on näidanud, et sisseehitatud laetav aku toimib paremini kui akud, moodustades ahelaga stabiilse üksuse ja mõjutades positiivselt taskulambi kõrget jõudlust. Lisaks pikendab USB-C port seadme eluiga, laadib kiiremini ja port kestab kauem.

Bränd Superfire
Mudel GT60
Mõõtmed 140 x 52 x 52 mm
Kaal 400 g
Materjal Alumiiniumisulam
Tööaeg 420 min (valguse heledus 100%)
Veekindel IP34
Laadimisviis USB-C
Kiirte ulatus 33m (esituli), 4-6m (tagatuli)
Aku mahutavus 6000 mAh
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles