Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire GT-R3 jalgratta taskulamp, 600lm, USB

Superfire GT-R3 jalgratta taskulamp, 600lm, USB
Laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1456039
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Jalgratta tuli Superfire GT-R3

Kas olete kunagi sõitnud rattaga ilma korraliku valgustuseta? Pimedas sõitmine, kui te ei näe teel olevaid objekte ega lähenevaid inimesi, pole mitte ainult raske ja tüütu, vaid ka ohtlik. Superfire GT-R3 Bike Light aitab teil selliseid probleeme lahendada! See pakub eredat valgust, mida saate kohandada vastavalt oma vajadustele, valides 6 saadaoleva režiimi hulgast. Seadet on lihtne paigaldada, see näeb hea välja ja sellel on IPX5 reiting. Pika elueaga aku tagab pika aku tööea. GT-R3 saab kasutada ka taskulambina.

6 valgustusrežiimi – valige endale sobiv.

Taskulambil on kuni 6 valgustusrežiimi, nii et saate seda hõlpsalt kohandada vastavalt teeoludele, aga ka oma vajadustele ja harjumustele. Saate valida 100% või 50% prožektori, 100% prožektori ja 100% prožektori ja prožektori. Seadme küljel on võimalik valida ka vilkuv või hingav punane tuli. GT-R3 rahuldab ka kõige nõudlikumate jalgratturite vajadused!

Pikk tööaeg

Te ei pea muretsema taskulambi rikke pärast, kui seda kõige vähem ootate. GT-R3 on varustatud 2400 mAh akuga, mis on väga vastupidav. Olenevalt valitud režiimist võib seade ühe laadimisega töötada kuni 2-7 tundi. Valgusti laadimiseks ühendage see lihtsalt sisseehitatud mikro-USB-pordi kaudu toiteallikaga. Seadme ülaosas asuvad indikaatorid annavad teile teavet aku oleku kohta.

Töökindlus igas olukorras

Kas te ei karda isegi kõige erinevamaid teeolusid? Osta endale taskulamp, mis sellega hakkama saab! GT-R3 on IPX5 reitinguga, mis tähendab, et saate seda probleemideta kasutada päikese või vihma käes. Veejoad talle erilist ohtu ei kujuta. Superfire'iga pääsete paduvihmast turvaliselt ja naasta koju kuiva ja soojana.

Loodud teie mugavuse huvides

Vastupidav alumiiniumisulam mitte ainult ei muuda taskulambi kahjustustele vastupidavaks, vaid annab sellele ka kaasaegse ja stiilse välimuse. Korpuse ülaosas on tundlik nupp, millega saad seadet mugavalt juhtida. Valgusti paigaldamine on väga lihtne: kasutage praktilist rihma, mis võimaldab teil selle kiiresti ja kindlalt oma ratta juhtraua külge kinnitada.

Kasulik erinevates olukordades

Lamp annab eredat valgust, mis koos reguleeritavusega võimaldab seda mitmel viisil kasutada. GT-R3 tuleb kasuks öisel rattamatkal või olukordades, kus planeeritud koju naasmine viibib ja pead sõitma pärast pimedat. Ma tahan rohkem? Miski ei takista teil seda praktilist seadet taskulambina kasutamast!

Kasti

  • Jalgratta tuli (sisseehitatud akuga)
  • USB-kaabel
Bränd Superfire
Mudel GT-R3
Valgusallikas JINGRUI XK x2
Heledus 600lm
Võimsus 7 W x 2
Toiteallikas Sisseehitatud 18650 aku.
Aku mahutavus 2400 mAh
Toimimisaeg 2-7 tundi
Laadimisaeg Umbes 3 tundi
Vahemik Kuni 130 m
Materjal Alumiiniumist
Mõõtmed 107x48x32 mm
Kaal 209 g
Laadimisport mikro-USB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles