Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Superfire GT-R1 jalgratta taskulamp, 200lm, USB

  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Superfire
Kauba ID: 1456759
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Jalgratta tuli Superfire GT-R1

Hoolitse oma turvalisuse eest. Superfire GT-R1 jalgrattavalgusti tagab teile pimedas sõites optimaalse valgustuse, muutes teid maanteel hästi nähtavaks ja võimaldades teil vältida juhuslikku kokkupõrget klaasi või muude pimedas peidetud objektidega. Seade pakub 3 valgustusrežiimi ja on valmistatud vastupidavast alumiiniumisulamist. Vastupidav aku tagab tööaja kuni 7,5 tundi.

Valgustage oma teed

Taskulamp on varustatud praktilise rihmaga, millega saab selle hõlpsalt jalgratta lenkstangi külge kinnitada. Seade genereerib valgust, mille maksimaalne heledus on 200 lm ja ulatus kuni 90 m. See on loodud pimestamist tõhusalt vähendama. Samuti saate valida kolme valgustusrežiimi vahel: kõrge, madal ja strobe. See võimaldab teil seda paremini oma vajadustega kohandada ja tagada rattasõidu ajal optimaalse valgustuse.

Pikk tööaeg

Kas lähete pikale rattamatkale? Te ei pea muretsema taskulambi rikke pärast, kui seda kõige vähem ootate. Seade on varustatud vastupidava 1800 mAh akuga, tänu millele on selle tööaeg ühe laadimisega umbes 3,5-7,5 tundi. Selle laadimiseks ühendage see lihtsalt mikro-USB-kaabli abil toiteallikaga. Umbes 5 tunni pärast on see taas täielikult valmis teid teenindama!

Bränd Superfire
Mudel GT-R1
Maksimaalne heledus 200lm
Teoreetiline heledus 500lm
Vahemik Kuni 90 m
Hinnatud jõud 5 W
Aku mahutavus 1800 mAh
Tööaeg Umbes 3,5-7,5 tundi
Laadimisaeg Umbes kell 5
Laadimisport Mikro-USB
Materjal Alumiiniumisulam
Mõõtmed 97x39x26 mm
Kaal 107 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles